Tocurile înalte prostesc. Specialiștii spun că purtarea tocurilor afectează creierul!

Șoc. Tocurile înalte prostesc. Sigur nu te așteptai la o astfel de concluzie. Vestea proastă este că informația vine direct din partea specialiștilor, vestea bună este că este ușor exagerată.

Tocurile înalte prostesc. Specialiștii spun că purtarea tocurilor afectează creierul!


Ce se întâmplă, de fapt? Purtarea tocurilor înalte cumva are un impact negativ asupra felului în care se oxigenează creierul. Studiile recente susțin că 80% dintre femei suferă din cauza faptului că poartă încălțăminte necorespunzătoare. Efectele imediate sunt apariția monturilor care, iată, au fost diagnosticate deja în cazul a 5% dintre femeile tinere care au fost incluse în eșantionul testat.

În plus, ca să întărim cele explicate mai sus. Te întrebi care este legătura între purtarea tocurilor și inteligență? Purtarea tocurilor înalte provoacă contractura vaselor de sânge de la picioare. Acest lucru duce în mod direct la o oxigenare defectuasă a tuturor țesuturilor, inclusiv a creierului. De aici, bunăoară, durerile de cap și „lentoarea' în judecată.

Pantofii cu toc favorizează apariția bătăturilor

Observă care-ți este poziția picioarelor atunci când porți tocuri. Avem dreptate când spunem că talpa îți alunecă în față și toată greutatea cade pe degete? Ei bine, acesta este motivul pentru care, iată, îți apar bătături.
De asemenea, un real pericol asupra sănătății picioarelor tale apare și atunci când porți pantofi de sport cu talpă înaltă. „Efectul produs de pantofii sport cu talpă mai înaltă la călcâi asupra articulaţiilor este la fel de nociv precum cel înregistrat în cazul mersului pe tocuri”, a declarat doctorul Casey Kerrigan, coordonatorul unui studiu efectual de cercetătorii Universității din Virginia.

În cadrul studiului a fost urmărit un număr de 68 de adulți – 37 de femei şi 31 de bărbaţi. Acești au fost monitorizați în timp ce alergau în mod regulat cel puțin 25 de kilometri. Subiecții au fost puși să alerge pe bandă atât desculţi, cât şi încălţaţi.

Credit foto: Revista Avantaje

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Când vor fi înregistrate temperaturile de vară?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul Medicului