TJ Miles a fost eliminat la „Survivor România”. Când încep probele individuale

TJ Miles a fost eliminat de la „Survivor România', după ce telespectatorii au decis să-l salveze pe Alexandru Nedelcu. În următoarea ediție a show-ului de la PRO TV, concurenții vor începe probele individuale.

În luna ianuarie, 24 de concurenți porneau în aventura vieții lor. Rând pe rând, aceștia au trecut prin provocări de neegalat, unii au rămas în competiție și au rezistat, alții au plecat acasă și au revenit la viața de zi cu zi, iar câțiva li s-au alăturat pe parcurs. Dintre toți curajoșii care au acceptat provocarea, aseară, doar 8 dintre ei au aflat că au ajuns la Confruntările Individuale și că finala va avea loc pe 31 mai. 

Prima parte a serii i-a scos pe membrii celor două triburi pe traseu într-o probă de Comunicare cu o miză care le-a adus lacrimi în ochi: ocazia de a vorbi cu cei de acasă prin apel video. Cei care s-au bucurat de discuții cu iubitele sau mamele au fost Tigrii, iar fericirea resimțită de ei a fost de nedescris. 

Daniel-Pavel-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Însă, la fel a fost și tristețea când au ajuns la Consiliul de Eliminare! Acolo, Daniel Pavel le-a dat vestea: concurentul care pleacă acasă este TJ Miles. Înainte de a părăsi show-ul, acesta a declarat: „Era o surpriză dacă reușeam să rămân. Mintea mea e deja setată să nu mă las dezamăgit. Viața merge mai departe. Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător'. 

Veștile nu s-au oprit aici pentru concurenți: „Urmează o etapă crucială, de maximă importanță. Inimile voastre o simt, mințile o formulează. Voi intrați în etapa confruntărilor individuale'. Astfel, Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Blaze, Elena Chiriac și Alex Delea sunt cei 8 care continuă lupta spre titlu și premiul de 100.000 de euro. 

Astăzi, până la ora 23:30, toți cei de acasă își pot susține în drumul din Confruntările Individuale. Marea finală de la „Survivor România' va avea loc marți, 24 mai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete