Ți-l mai aduci aminte pe Soso de la Big Brother? Cu ce se ocupă în prezent

Soso este primul câștigător al show-ului „Big Brother'. Cum s-a schimbat viața lui de atunci și cu ce se ocupă în prezent.

Soso, câștigătorul primei ediții „Big Brother', a fost recent prezent în emisiunea „La Măruță'. Sorin Fişteag, pe numele său real, a povestit la PRO TV despre perioada în care apărea la TV, dar și cum s-a schimbat în ultimii ani.

În prezent, Soso are 41 de ani și este medic în Germania, țară în care s-a mutat în 2011. În anul 2003, el câștiga reality show-ul „Big Brother'.

„În 2011 m-am mutat în Germania și am făcut două specialități între timp: medicină internă și pneumologie. Lucrez într-o clinică destul de mare ca și pneumolog. A fost o experiență plăcută la Big Brother și am avut cele 15 minute de celebritate. Chestia cu celebritatea nu a fost niciodată punctul meu forte. Nu sunt genul pentru așa ceva. Îmi place foarte mult viața privată, să am liniște, anonimitatea e frumoasă', a spus el la PRO TV.

Cu banii pe care i-a câștigat la emisiune, Soso a dezvăluit că i-a investit într-un apartament și o mașină pentru mama lui. Casa pe care și-a cumpărat-o atunci o are și în ziua de astăzi. Când a participat la „Big Brother', el era student la Timișoara și a fost nevoit să repete un an, pentru că a lipsit un semestru întreg din cauza emisiunii.

„Cu banii… i-am cheltuit. E o sumă mare, dar nu o sumă care să te facă milionar. Am câștigat 50.000 de dolari. Eram student la Timișoară atunci. Banii i-am cheltuit atunci. Mi-am luat un apartament, o mașină mamei mele. Apartamentul încă îl am. A fost o investiție bună. Practic, banii sunt în apartamentul acela', a spus el. 

soso-big-brotherSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

„Știam limba germană de mic, pentru că mă uitam cu frații mei la TV, la nemți. Mi-am perfecționat limba când m-am mutat acolo. Știam formatul de Big Brother de la nemți și mi se părea superinteresant. (…) Legătura cu ceilalți s-a rărit.'
Citeşte întreaga ştire: Cum s-a schimbat viața lui Soso, primul câștigător de la „Big Brother', la 20 de ani de la terminarea emisiunii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete