Ți-l amintești pe Mr. Bean? Rowan Atkinson are acum 66 de ani și este de nerecunoscut

În 2021, Mr. Bean creat de Rowan Atkinson împlinește 30 de ani. Visat pentru prima dată de celebrul actor la sfârșitul anilor ’70, au trecut 11 ani până când Mr. Bean a ajuns în cele din urmă pe ecranele TV. Când a făcut-o, personajul său s-a dovedit a fi un real succes.

Din 1990 până în 1995, și apoi în două filme de mare succes lansate în 1997 și, respectiv, în 2007, Mr. Bean a fost recunoscut ca una dintre creațiile clasice de benzi desenate britanice.

Creat de Atkinson și Richard Curtis, show-ul TV Mr. Bean a fost extrem de popular. De asemenea, a fost nominalizat la mai multe BAFTA.

Rowan Atkinson a conceput inițial ideea pentru Mr. Bean când studia la Universitatea Oxford pentru masteratul în inginerie electrică.

Personajul și-a făcut prima apariție, deși cu numele de Robert Box, în sitcomul lui Atkinson din 1979, Canned Laughter.

Atkinson a jucat apoi ca Mr. Bean la Edinburgh Fringe la începutul anilor 80 și la festivalul de comedie Just For Laughs din Montreal, în 1987. În mod clar, Mr. Bean este cunoscut publicului din întreaga lume. S-ar putea să fiți surprinși de cât de faimos este personajul.

Un sondaj din 2015, menit să stabilească care erau cele mai cunoscute persoane publice britanice de către străinii care locuiau în Marea Britanie, a produs câteva rezultate surprinzătoare.

S-a dovedit că Mr. Bean era mai cunoscut de ne-britanici decât prințesa Kate, soția prințului William și viitoarea regină a Marii Britanii.

Ți-l amintești pe Mr. Bean? Rowan Atkinson are acum 66 de ani și este de nerecunoscut

Deși este cunoscut datorită rolurilor sale comice ale unor bărbați norocoși, Rowan Atkinson pare să nu împărtășească aceleași probleme ca și personajele sale. Vedeta în vârstă de 66 de ani, se află acum într-o relație cu o tânără actriță care are aproape jumătatea vârstei sale, după ce a părăsit-o pe Sunetra Sastry, cea care i-a fost soție timp de 23 de ani și i-a dăruit doi copii, pe Ben și pe Lily.

Atkinson a cunoscut-o pe Louise Ford, în vârstă de 40 de ani, când au apărut împreună în West End, în timp ce el a jucat în piesa comică Quatermaines Terms.

Rowan Atkinson 1986 – 25 Mar 2020SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În mod ironic, el a fost fotografiat împreună cu soția sa într-una dintre ultimele lor imagini, mergând împreună la cină după o reprezentație a aceleiași piese. De asemenea, iubitul lui Ford de atunci a declarat că relația lor s-a răcit la scurt timp după ce tânăra actriță a început să joace alături de Rowan.

Începând de atunci a fost văzut des cu domnișoara Ford în public și în afara apartamentului ei cu două dormitoare, într-o suburbie bogată din sudul Londrei. Mulți apropiați au spus că se simte de departe chimia dintre ei și dragostea ce și-o poartă, astfel că, în decembrie 2017, s-a născut primul lor copil (vezi Galerie Foto).

Rowan Atkinson are o avere estimată la aproximativ 100 milioane de lire sterline, însă o parte din aceasta, în jur de 15 milioane, a fost redusă în urma divorțului de Sunetra Sastry. Înainte de a se despărți de ea, actorul i-a cumpărat acesteia o casă în Chelsea în valoare de 23 de milioane de lire sterline.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete