Thomas Markle, noi acuzații la adresa lui Meghan Markle: „Nu există nicio scuză”

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle vrea să își cunoască nepoții înainte de a fi prea târziu.

„Am inima frântă. Sunt foarte supărat. Este un lucru crud pentru un bunic, să-i refuzi dreptul de a-și vedea nepotul”, a declarat Thomas Markle, recent, la emisiunea „Good Morning Britain”, în ceea ce a fost numit “ultimul” interviu, scrie Page Six.

În ciuda faptului că a fost surprins organizând fotografii realizate de paparazzi pentru bani înainte de nunta lui Meghan și a prințului Harry din 2018 și a blamat în mod repetat cuplul la televizor, Thomas a insistat că nu a făcut nimic greșit.

„În California, pot de fapt să dau în judecată pentru a-i vedea pe Prințul Archie, 4 ani, și prințesa Lilibet, 2 ani, dar nu vreau să fac asta. Celălalt lucru este că nu am făcut nimic greșit. Nu există nimic care să indice că sunt un tip rău”, a spus el, potrivit sursei citată anterior.

Bărbatul, în vârstă de 79 de ani, a afirmat că este un „tată foarte iubitor” și că ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, “știe asta”.

„Nu există nicio scuză pentru a mă trata în acest fel, nicio scuză pentru a trata bunicii în acest fel”, a spus el.

Thomas Markle, care a divorțat de mama lui Meghan, Doria Ragland, în 1987, după șapte ani de căsnicie, a susținut că a văzut-o pe fosta actriță din „Suits” schimbându-se pe măsură ce a îmbătrânit.

„Meghan a locuit cu mine din clasa a șasea până la liceu și nu am văzut niciodată așa ceva. Nu am văzut niciodată genul de femeie în care s-a transformat. Sunt șocat. Nu este persoana pe care o știam ca fiind fiica mea”, a spus el despre actuala dramă dintre ei.

De asemenea, acesta susține că Harry nu are nici o influență asupra deciziilor ei și că ea poartă pantalonii în relația lor.

„Cred că ea are o influență asupra lui Harry mai mult decât are el asupra ei”, a spus el. “Eu sunt mereu aici pentru ea. Încă o iubesc. O voi iubi pentru totdeauna. Asta nu se va schimba niciodată, dar vreau ca ea să-mi întindă mâna și să mă lase să-mi văd nepoții și să mă lase să am puțină liniște.”

Thomas Markle a pledat apoi pentru iertare, menționând că oamenii au făcut lucruri mult mai rele și au primit pedepse mult mai mici.

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: „Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete