Theo Rose s-a despărțit de iubit și s-a cuplat cu Anghel Damian, iubitul Liei Bugnar

Cuplu neașteptat în showbiz-ul românesc! Theo Rose s-a despărțit de iubitul ei, Alex Leonte, și s-a cuplat cu Anghel Damian, bărbatul cu care Lia Bugnar avea o relație de 8 ani.

Theo Rose și nepotul lui Nea Marin formau un cuplu de aproximativ 4 ani, iar povestea lor de dragoste a ajuns la final când nimeni nu se aștepta. Artista a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Anghel Damian, regizorul, în vârstă de 30 de ani, despre care se știa că are o relație cu Lia Bugnar, actrița în vârstă de 53 de ani, anunță CANCAN.

Artista a fost văzută când pleca de la apartamentul regizorului și se sărutau încontinuu. (Vezi AICI imaginele cu Theo Rose și Anghel Damian). Theo Rose joacă în serialul „Clanul' ce va fi difuzat la PRO TV și este regizat de nimeni altul decât Anghel Damian.

Theo-Rose-si-iubitul-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prima reacție a lui Theo Rose

Theo Rose a avut prima reacție și a confirmat într-un story pe Instagram că este adevărat că s-a despărțit de Alex, nepotul lui Nea Marin, și a început o relație cu Anghel Damian.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu, la un moment dat, că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit', a declarat Theo Rose.


„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis', a mai declarat artista.

Cum a ales-o Anghel Damian pe Theo Rose pentru serialul Clanul

Anghel Damian a mărturisit că s-a organizat un casting, însă el a avut responsabilitatea de a alege actorii potriviți. Mulți dintre ei sunt actori cunoscuți, excepția fiind Theo Rose. De ce a fost aleasă, tânărul a mărturisit că l-a surprins cu talentul său actoricesc și rolul ei din serial nu a fost creat special.

„Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație. Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei’, a declarat Anghel Damian pentru EGO.ro.

Ce spunea Anghel Damian despre relația cu Lia Bugnar

Deși diferența de vârstă dintre ei era foarte mare, Anghel Damian nu a ținut cont atunci când s-a îndrăgostit de Lia Bugnar. Ei au format un cuplu timp de 8 ani.

„A fost și este o întâlnire excepțională, o relație formatoare pentru amândoi, din toate punctele de vedere.

Dacă ar trebui să o descriu în cuvinte, n-aș reuși să cuprind esența ei, așa că mă rezum la a o trăi liber și fără prejudecată.

Cred că iubirea, fiind una dintre puținele întâmplări pentru care ne este dat să le trăim, devine automat providențială', a spus Anghel Damian, pentru VIVA!, despre relația cu Lia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete