Theo Rose, dezvăluiri despre sumele pe care le câștigă din muzică și din Instagram: „Am bani strânși și…”

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului din România. Frumoasa cântăreață este activă și în mediul online, unde fanii îi pot urmări atât proiectele profesionale, dar și momente din viața ei personală.

Theo Rose i-a cucerit pe români datorită talentului său muzical, iar după participarea la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities', aceasta a urcat și mai mult pe treptele carierei. Potrivit spynews, frumoasa cântăreață și echipa sa își măresc contul bancar după 45 de minute de cântat cu 4.000 de euro.

În cadrul unui podcast, Theo Rose a mărturisit că nu știe să facă afaceri, ea doar cântă, motiv pentru care banii câștigați nu-i investește, ci îi strânge.

„Eu pe părinții mei nu i-am lăsat niciodată să se bage, am semnat contracte de capul meu, după ce am făcut 18 ani. Mai și scria că trebuia să consult un avocat și eu nu consultasem pe nimeni. Pentru mine, ce se întâmplă muzical, e gratuit cumva. Sunt convinsă că e vorba de business.

Și eu fac bani, mulțumesc lui Dumnezeu că îmi permit lucruri la care înainte doar visam, dar nu-mi pasă de partea asta de business și de bani. Am bani strânși și nu fac nimic cu ei. «Lasă că e pandemie, ce să faci». De ce să investesc dacă nu sunt afaceristă?! Eu acum sunt cântăreață, nu știu să fac afaceri', a spus Theo Rose.

Veniturile artistei sunt suplimentate și din mediul online. Fiind o fire transparentă și foarte deschisă, aceasta le-a dezvăluit fanilor care sunt sumele care îi intră în cont după o campanie publicitară.

„Pe feed costă (n.r. – postarea) 950 de euro, o serie de instastory plus tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed e 1.200 de euro și o postare pe feed e 950 de euro', a declarat cântăreața recent, relatează Libertatea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete