Theo Rose dezvăluie ce apreciază la Alex, iubitul ei: „Intervine el, salvându-mi viața”

Theo Rose este una dintre cele mai iubite vedete ale momentului de la noi din țară. Aceasta scoate piesă după piesă, se implică în numeroase proiecte, cum ar fi ca actriță în serialul „Clanul' sau ca jurat la „Vocea României'.

Dincolo de aceste realizări, tânăra artistă este chemată la numeroase evenimente unde își încântă publicul cu vocea sa, dar și cu energia debordantă pe care o exprimă. Viața sa activă ar fi extrem de greu de dus dacă nu ar avea și un sprijin major din partea persoanei iubite. Nu mai este nici un secret faptul că Theo Rose este într-o relație extrem de serioasă cu nepotul lui Nea Mărin, Alex.

Acum ceva vreme, cântăreața a dezvăluit ce anume apreciază cel mai mult la iubitul său și cum o face acesta să se simtă în cele mai dificile momente.

„Îmi place foarte tare că e protector. Nu e nevoie să fie fizic cu mine ca să mă simt protejată. Dă un telefon şi cineva are grijă să fiu în siguranță oriunde aş merge. Pe lângă asta, e descurcăreț. Pentru el nu există situație fără rezolvare, ceea ce, de multe ori, mă salvează.

Eu mai am momente de blocaj, când efectiv rămân fără resursele pentru a găsi o rezolvare, şi atunci intervine el, salvându-mi viața. E şi foarte inteligent. Are cunoştințe din aproape orice domeniu şi e foarte curios să afle tot mai mult', a declarat în trecut Theo Rose, scrie Substanțial.

Theo Rose va apărea în cel mai nou sezon „Vocea României’. Ea va avea rolul de jurat și va face echipă cu Smiley. Într-un interviu pentru Libertatea, cântăreața a povestit cum a luat castingul, dar și ce rol important a jucat cântărețul în această poveste.

„Am fost chemată la casting, eu nu am probleme, la castinguri mă duc, le încerc pe toate și de undeva sare iepurele. M-am dus la castinguri, apoi am purtat discuții cu producătorii și eu le-am spus: Băi, eu singură nu aș veni, să ocup acolo un scaun, nu simt că e momentul pentru mine, nu o să am probabil credibilitate în fața concurenților pentru că sunt nouă, sunt mică, știu exact ce am de oferit. (…) Atunci, Smiley a zis: Ia stați așa! Hai cu mine pe scaun la «Vocea României»! Hai să îți arăt eu cum se face, că trebuie să ai încredere în tine', a declarat Theo Rose pentru Libertatea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete