Theo Rose are planuri mari pentru acest an

Theo Rose, una dintre cele mai solicitate apariții muzicale din 2021, a povestit recent despre planurile pe care le are în anul care tocmai a început.

Într-o perioadă în care artiștii au căutat direcții de relansare, din cauza contextului pandemic, Theo Rose a devenit extrem de solicitată. Dincolo de prestațiile live din mediul online, acesteia i s-au propus mai multe proiecte de televiziune.

Theo Rose a făcut parte din echipa de vară a emisiunii „Vorbește lumea', de la Pro Tv, apoi a fost concurentă în producția Masked Singer. Și, nu în cele din urmă, a fost prezentatoare a edițiilor live „SuperStar România''.

Theo Rose: „Mie-mi place să cânt de mor'

Prezentă în ultimul podcast „Lucruri simple' din acest sezon, găzduit de Horia Brenciu, Theo Rose a vorbit despre planurile ei din 2022. Aceasta a povestit:

„Eurovision (…) Am zis așa: mie-mi place să cânt de mor. Pentru mine nu există ceva mai sus decât chestia asta. Ca eu să fiu foarte încântată de mine și să-mi mai dau niște taskuri, eu cred că ar trebui să fac chestia asta. Și-am zis, eu trebuie să ajung la Eurovision (…). Dacă o să am o piesă potrivită. Dacă o să am o piesă de care n-o să fiu mulțumită, mai aștept un an.'

Artista, cu o vizibilitate tot mai mare, recunoaște că i-ar surâde și un parcurs în străinătate:

„Aș încerca ceva și pe plan internațional. Dacă s-ar lega, dac-ar fi, că ăsta-i drumul meu în viață, n-are cum să mă oprească nimic'.

De altfel, la început de 2022, artista a mărturisit pe rețelele de socializare:

Mă rog Lui Dumnezeu să ne lumineze întunericul și să mă ajute să împart bunătate și bucurie în jurul meu, indiferent de vremuri, probleme sau dureri. Sper ca și anul ăsta muzica mea să vă aline, prezența mea să vă înveselească și reușitele mele să vă inspire. Așa mă împlinesc și eu!
Vă mulțumesc pentru dragoste, sincer și vă doresc sănătate și iubire!'

Citește și: Nadine, dezvăluiri cutremurătoare din orfelinat

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete