Theo Rose a dat cărțile pe față. De ce a acceptat să facă parte din echipa emisiunii „Vorbește Lumea”?

În emisiunea „Vorbește Lumea' au avut loc câteva schimbări după plecarea Lorei, astfel că alături de Cove au venit mai multe ajutoare. Frumoasa Theo Rose, a fost una dintre surprize.

Tânăra cântăreață care a reușit să cucerească publicul românesc datorită talentului său și atitudinii extrem de sincere față de fanii săi a dezvăluit pentru FANATIK motivul pentru care s-a alăturat echipei de la Pro TV și cum reușește să își împartă timpul între emisiune și marea sa pasiune, muzica.

Cei care o urmăresc pe Theo Rose pe rețelele de socializare știu foarte bine cât de încărcat este programul acesteia, însă ea nu se plânge deloc, din contră este foarte fericită că toată această muncă face parte din dezvoltarea ei personală și este dornică să învețe mai multe lucruri noi.

Televiziunea a reprezentat pentru ea un obiectiv clar stabilit, fiind foarte atrasă de acest lucru, însă până acum nu i s-a oferit această oportunitate. Motivul pentru care a acceptat să facă parte din echipa „Vorbește Lumea' a fost calitatea emisiunii. Ea recunoaște că are foarte puțin timp pentru odihnă, însă nu vrea să rateze ocaziile pe care viața i le dă.

„Am fost foarte veselă. Voiam de mult ceva în televiziune. Aveam nevoie de un proiect curat. Să fiu eu așa cum sunt, să am părere. Mi-am dorit să pot să dezvolt subiecte.

S-a făcut o gașcă mișto, caterincă așa și mă simt bine în context. Nu e atât de greu pe cât pare deoarece gașca e alcătuită de așa manieră să ne simțim bine și liberi.

Suntem distribuiți cum trebuie și asta mă ajută. Intervievez artiști. Îmi dau cu părerea vizavi de subiecte. Totul e la liber.

Nu am simțit că m-a suprasolicitat emisiunea. Nu mă duc să mă plâng. E momentul să profit de această ocazie', a declarat Theo Rose pentru FANATIK.

Începând de luni, 14 iunie, alături de Cove și Theo Rose sunt și doi dintre simpaticii de la PRO FM, Veve și Coțofană, dar și Viviana Sposub și Sore.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete