The Face Awards powered by AVANTAJE

Lumea se schimbă constant și în multe feluri. Lecțiile ultimilor ani au fost copleșitoare și ne-au învățat să punem cărămizi durabile în construcția formidabilă a noii societăți unde progresul tehnologic a fost incredibil. Domenii precum tehnologia, știința, mediul, politica și cultura au căpătat valențe noi, iar progresul tehnologic a revoluționat lumea în care trăim. Totul se dezvoltă cu ajutorul imaginilor, vizualul a devenit parte integrantă din viața noastră într-o dinamică perfectă, ușor asimilată de toate generațiile, iar normele sociale și culturale s-au aliniat cerințelor aducând schimbări, oportunități și provocări. O astfel de provocare este adaptarea. Apoi transformarea. Pentru revista Avantaje procesul adaptării a fost esențial. Nu e ușor să te naști în 1995, să fii martorul primului telefon mobil, sub ochii tăi să apară conexiunea rudimentară dial-up la internet prin telefonie analogă și să asiști cu uimire la dezvoltarea primelor motoare de căutare.

A fost o provocare să rămânem relevanți în contextul marilor schimbări. Gala Femeia Anului, evenimentul emblematic al brandului AVANTAJE, a descoperit în peste un deceniu de decernări, sute de eroine anonime ale României, cele care au știut să mobilizeze comunități, să transforme, să creeze, să convingă, să ajute, să fie prezente acolo unde a fost nevoie de ele. Noi le-am transformat în FEMEILE ANULUI.

Se spune că singura constantă a vieții noastre e schimbarea: GALA FEMEIA ANULUI devine The FACE AWARDS.

Este esențial să ne adaptăm în mod constant pentru a naviga în această lume în continuă schimbare. Este important să recunoaștem că avem o responsabilitate colectivă în formarea viitorului și a direcției în care se îndreaptă aceste schimbări.

REVISTA AVANTAJE nu va ignora niciodată schimbările din jur. Iar astăzi, atenția tuturor – presă, social media, generația tânără – a pivotat puternic spre imagine. Pe toți ne atrag anumite înfățișări, apariții, fețele noi, interesante, speciale, totul a devenit foarte vizual. Ca să ai o „voce', trebuie să o însoțești cu o apariție pe măsură, nu poți neglija ce se vede, oricare ar fi demersul tău.

PERICOLUL? Capcana formelor fără fond. Veche sintagmă devine nouă: imagini urmărite, adulate, dar goale de conținut. Sau, mai mult, stridente, false, care sunt doar o fațadă. E o capcană să crezi că doar ceea ce se vede contează și că ce ai construit la suprafață va rezista fără structura de rezistență a unei minți și a unui spirit atent cultivate.

De aceea revista Avantaje, prin The Face Awards, își propune să premieze imaginile care se construiesc în numele unei temelii durabile și pentru o cauză anume. Altfel spus, cealaltă parte a vizualului. Cea relevantă. Când o persoană publică își pune imaginea în slujba unui bine superior – social, artistic, economic, de voluntariat etc. – ea poate înfăptui mai multe decât îndrăznim să credem, iar numele ei poate fi un catalizator pentru mii de eforturi anonime.

Pentru astfel de imagini care inspiră, pentru ființele minunate care le creează, Gala Femeia Anului devine The Face Awards. De data aceasta punem reflectorul asupra persoanelor publice și nu asupra femeilor de lângă noi, din dorința de a le oferi generațiilor de cititoare Avantaje, modele. Și pentru că vrem să împărtășim cu voi credința fermă că imaginea nu este doar un atribut superficial după care suntem judecate, ci și o forță care poate fi folosită în slujba binelui.

Cei peste douăzeci de ani de tradiție ai Galei Femeia Anului vor fi trambulina noastră pentru această nouă aventură. The Face Awards va semnala anual femei excepționale, demne de urmărit în spațiul public, oferind astfel mai multă vizibilitate, dar și prilejul de a valida proiecte în care credem.

Este un privilegiu, dar și o moștenire pe care trebuie să o onorăm atunci când enumerăm numele prestigioase care au acceptat trofeul Femeia Anului de-a lungul timpului și vorbim despre nume ca Prințesa Marina Sturdza, Angela Gheorghiu, Luminița Gheorghiu, Leslie Hawke, Gabriela Melinescu, Gabriela Alexandrescu, Uca Marinescu, Ileana Farmache, Gabriela Szabo, Melania Medeleanu, Denisa Comanescu, Prof. Carmen Ginghină, Irina Margareta Nistor, Margareta Pâslaru, prof. Elvira Brătilă, Anca Bucur și multe altele.

IMAGINEA LOR…. ESTE PUTEREA LOR

La debutul acestei noi etape suntem nerăbdători să descoperim alături de voi ce munți de netrecut vor fi mutați din loc de aceste femei extraordinare care au înțeles că imaginea lor este și puterea lor. Care își canalizează toată această energie pentru a ne face lumea un pic mai bună, pentru a aduce schimbare și lumină acolo unde totul pare sumbru, pentru a depăși parcă mai senine și mai spectaculoase lecții grele, care le-ar putea frânge.

Vrem să fie mai mult decât un premiu, mai mult decât o gală, vrem să fie un simbol, ca un stâlp în calea furtunii, pentru toate luptele pe care le-au dus și le duc femeile.

Știm că forța feminină nu are opreliști, și am văzut de-a lungul vremii femei care au reușit să schimbe legi, să le dea o voce persoanelor din categorii defavorizate, să strângă fonduri pentru misiuni ce păreau imposibile, să dăruiască timpul și energia lor pentru cauze în care cred cu tot sufletul.. Acest demers le este dedicat lor, căci despre bine nu se poate vorbi prea mult sau striga prea tare. Mai ales dacă vrei să treacă, ca un lanț de lumină, de la o generație la alta, unindu-le și arătându-le că valorile noastre sunt mai asemănătoare decât credem uneori, că avem țeluri comune. Generațiile de femei care citesc revista Avantaje ne-au învățat asta din plin, lună de lună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news