Terapii misterioase: apimasajul

Pentru mulţi români, medicina alternativă rămâne încă un teritoriu oarecum misterios ce pare redus doar la terapiile chinezeşti şi la dietele naturiste. Şi totuşi, apiterapeuţii romani au pus la punct în zeci de ani de experienţă, un mod unicat de tratament: ,,drenajul limfatic cu miere de albine'. Iar aceste terapii misterioase câștigă tot mai mult teren în rândul celor interesați de calitatea vieții în detrimentul cantității experiențelor. 

Drenajul cu miere de albine este o procedură foarte puţin cunoscută, o specialitate' pe care mulţi nici nu şi-o imaginează. La fel cum greu de imaginat sunt beneficiile uimitorului tratament. În teorie totul e simplu şi la îndemână: unul dintre cele mai vechi şi mai benefice produse absolut naturale existente la ora actuală: mierea de albine este folosită într-o terapie limfatică bazată pe masajul medical al punctelor direct energetice aflate pe meridianele corpului. Până aici nu pare nimic complicat. Cum se poate însă, ca binecunoscutul lichid dulce-auriu să aibă capacitatea de a activa forţe neştiute ale pielii şi ale organismului pentru a lupta împotriva îmbătrânirii, a bolilor, a durerilor? Sunt întrebări la care, văzând rezultatele spectaculoase ale tarapiei dermatologic-limfatice cu miere, te simţi îndemnat să cauţi răspunsuri cât mai exacte.

Terapii misterioase: apimasajul

Programul terapeutic al masajului cu miere, trebuie aplicat strict între anumite locuri de pe spate si faţă, într-un timp anume doar cu mişcări speciale, neîntâlnite în procedurile clasice de masaj. Şi asta fiindcă felul de precipitare al mierii spune multe şi despre suferinţele pacientului de pe masa de masaj şi poate face chiar un „apidiagnostic' exact al anumitor maladii. Masajul corporal cu miere este o procedură specială de detoxifiere a organsimului care se aplică în puține centre apiestetice şi care are rezultate deosebite. Este de ajuns să faci câteva mişcări pe direcţiile principale ale meridianelor energetice pentru ca mierea să sufere anumite transformări. Modificările pot indica, de pildă, dacă pacientul are o boală organică chiar nedeclanşată fiindcă pelicula de miere îşi schimbă aspectul, face un fel de spumă uşoară iar culoarea ei devine gri. Ori dacă organismul omului respectiv este prea încărcat de toxine mierea se „caramelizează' şi aste constiutuie o indicaţie clară asupra procedurilor de urmat. Fiindcă terapia limfatică nu se rezumă doar la cele 30 de minute ale masajului cu miere. Pacientul parcurge practic un program.

shutterstock_83323576

Starea de dezechilibru generată de acumularea de toxine produce perturbări organice şi energetice şi apare suferinţa, se accelerează procesele de îmbătrânire a pielii ori a diverselor organe. Dacă dezechilibrul persistă se instalează boala. Masajul limfatic pleacă de la constatarea că pe spatele omului se află corespondente ale tuturor punctelor cheie ale organismului şi că se pot determina locurile exacte de deficit, iar mierea absolut naturală are proprietatea de ale le stimulea până la echilibrul armonic, până la compensarea deficitelor limfatice şi detoxifierea totală.

Terapii misterioase: Semne de alarmă

Ciudata terapie limfatică e parcursă şi simţită de fiecare bolnav în felul lui. Mai lent sau mai rapid, fără dureri sau cu mici probleme. La sfârşit însă, după seriile de tratament stabilite ale unei astfel de cure de apimasaj', oricât ar părea de necrezut, omul se simte bine. Dispar noduli, dispar vergeturi şi epitelioame, se ameliorează suferinţe organice, afecţiuni ale ficatului şi rinichilor, ale ochilor, dermatoze şi anumite boli de piele şi, ceea ce este cel mai important, se întârzie îmbătrânirea pielii şi a întregului organsim. Fiecare din punctele corespondente de pe spatele sau de pe faţa cuiva poate ascunde o suferinţă, o problemă de care omul nici nu se plânge sau pe care poate nici n-a simţit-o.

Adrian Cîlțan

foto: Shutterstock

Citește și:

Boala care nu doare dar te lasă fără vedere

Azi nu ești în apele tale'? Iată ce trebuie să faci:

Cum prevenim răceala și gripa cu metode naturiste

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate