Teo Trandafir: “Visul multor tineri care pornesc în televiziune este să citească un prompter…”

Teo: “visul multor tineri care pornesc în televiziune este să citească un prompter…”

Să accepți că parcursul profesional începe de jos, să știi să vorbești „și cu groparul, și cu universitarul' și să stăpânești impecabil tehnica diferitelor tonalități în televiziune, te face să fii cu adevărat TEO, adică un adjectiv al superlativului în televiziune.

Care credeți că a fost momentul cel mai important din cariera dumneavoastră care a contribuit la succesul pe care îl aveți de atâția ani?
După părerea mea, cred că a fost momentul în care am decis să mă îndrept spre Pro TV, la invitația oamenilor de acolo. Din acel moment lucrurile s-au schimbat, am început să le fac altfel, s-a schimbat programul, ritmul de viață, felul de a gândi. Totul, dar absolut totul s-a schimbat de atunci și efectele, așa cum spuneați, se mențin.

Cum vă alegeți invitații pentru „Teo Show'?
Îi alegem în funcție de realitatea în jurul căreia ne învârtim. Nu este ca și cum e o emisiune care „trăiește' în afara realității. Dacă cineva a făcut ceva extraordinar și vrea să vorbească despre asta, este binevenit la noi. Foarte rar este întrerupt, este lăsat să își spună adevărul.

Recent ați făcut o schimbare în cadrul emisiunii, iar acum prezentați alături de Mihai Mitoșeru și Bella Santiago. Cum vă înțelegeți cu cei doi? Vă este dor de colaborarea cu Bursucu?
Întotdeauna îți este dor de o perioadă fericită a vieții tale, dar încerci să o faci și pe următoarea la fel de fericită, dacă se poate. Noi la asta lucrăm. Ieșim împreună aproape în fiecare seară, recent am fost cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago la ziua lui Dan Bittman și ne-am simțit minunat. Faptul că petrecem mult timp împreună și în afara emisiunii ne leagă în fiecare zi.

Dacă ar fi să oferiți un sfat tinerilor care își doresc o carieră în televiziune, ce le-ați spune? Care considerați că este calitatea cea mai importantă pe care trebuie să o dezvolte?
În primul rând, visul multor tineri care pornesc în televiziune este să citească un prompter și să aibă responsabilități minime. Asta nu se poate. În al doilea rând, în momentul în care sunt rugați să pornească de jos, de la reporter, așa cum este și firesc, strâmbă din nas. Ei vor direct pe post, responsabilitate pe care nu și-o pot asuma și sub apăsarea căreia nu pot trăi, dar nu se gândesc la asta. Nu vor să își clădească drumul, ci să îl obțină. Acest lucru îl vor plăti la un moment dat, pentru că își ating limita propriilor decizii destul de repede. Le-aș spune să pună mâna să citească, pentru că există invitați, chiar și la rubrici mici, foarte deștepți și trebuie să fie informați, consecvenți, muncitori și mai ales greu de păcălit cu „nu se poate face asta!', pentru că dacă au pornit de jos și au trecut prin toate etapele știu că se poate face acel lucru. Televiziunea este despre talent, pe care ți-l dă Dumnezeu sau nu. Camera te place sau nu, nu o poți convinge să te iubească pur și simplu.

Dacă ar fi să prezentați o altă emisiune în afară de „Teo Show', ce emisiune și format ați alege?
Deosebirea este uriașă între emisiune și format. În afară de „Vrei să fii milionar?' n-aș putea să fac un format, pentru că mă încorsetează și îmi permite foarte puțin din paleta de culori pe care pot să o dezvolt. Prefer emisiuni de autor, așa cum am făcut, în care să îmi îngădui să abordez tot felul de tonalități. Pot să vorbesc foarte bine și cu groparul, și cu universitarul, nu mă deranjează și nu mă angoasează, atâta vreme cât mă pregătesc temeinic înainte.

Care sunt activitățile dumneavoastră de zi cu zi, pe lângă timpul petrecut în studiourile Kanal D?
Sunt activitățile oricărui om obișnuit de zi cu zi. Îmi fac cumpărăturile, mă asigur că am curat în casă, mă asigur că am copilul bine, evit cât mai bine relele care mi se pot întâmpla, ca oricine de altfel. Vorbesc, mă întâlnesc cu prietenii. Fac lucruri obișnuite, nu vă imaginați că iau în fiecare zi naveta lui Elon Musk și trag o tură prin Univers…

Interviu realizat de Cristina Bozan

Foto: Kanal D

Citeste și:

Dan Negru, confesiune zguduitoare: Negrule, nu mai sta lângă oamenii care nu merită'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Interviurile Avantaje