Teo Trandafir a reacționat după ce a fost întrebată dacă se mai întoarce la Kanal D: „Hai să…”

Teo Trandafir a reacționat imediat, după ce un fan a întrebat-o dacă se va mai întoarce la Kanal D. Prezentatoarea a rămas fără emisiunea „Teo Show' din această toamnă.

Emisiunea „Teo Show' a fost surprinzător scoasă din grila de programe a postului Kanal D în această toamnă, după ce conducerea canalului nu a mai fost mulțumită de audiența pe care o înregistra. Această decizie a lăsat-o pe Teo Trandafir fără emisiune și momentan nu mai apare pe micul ecran.

Anunțul a fost primit cu surprindere de către fanii emisiunii și ai prezentatoarei, care au manifestat dorința de a o vedea din nou în fața camerelor de luat vederi. Fanii au întrebat-o pe Teo Trandafir dacă se va întoarce la Kanal D sau dacă va mai apărea la acest post de televiziune. „Frumoasa noastră, o să mai revii la Kanal D?”, a fost întrebarea adresată de fanii prezentatoarei, conform cancan.ro.

Cu toate că nu se așteptau la un răspuns imediat, Teo Trandafir a oferit o replică plină de mister și optimism: „Hai să lăsăm viitorul să vină”.

Această declarație a stârnit curiozitatea și speculațiile privind posibila revenire a vedetei la Kanal D sau la alte proiecte televizate.

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare de televiziune din România, iar emisiunea „Teo Show' a avut un succes considerabil de-a lungul anilor. Prin intermediul formatului său unic și abordării autentice, Teo a reușit să câștige inimile telespectatorilor.

În ciuda momentului dificil în care se află acum, fanii rămân încrezători că Teo Trandafir va reveni în curând pe micul ecran. Până atunci, vor rămâne cu nerăbdare și cu ochii pe noutățile legate de cariera prezentatoarei, așteptând cu entuziasm vești din partea ei.

Teo TrandafirSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Teo Trandafir are emisiune la Radio Impuls

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite și carismatice vedete din România, cu o experiență uriașă de entertainer în TV și radio, și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, vor face echipa începând de luni, 18 septembrie, la emisiunea Bară la Bară’, iar plăcerea dialogului, comentariile pline de umor, pe diverse teme, artiștii momentului și muzică bună îi vor cuceri pe ascultătorii Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00.

„Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă. Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls’, a spus Teo Trandafir.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete