Teo Tradanfir a dezvăluit ce i-a zis Dan Negru. Prezentatorul a fost dur cu colega lui: „Mi s-a și spus asta în repetate rânduri”

După o vacanță de câteva luni, Teo Trandafir a revenit pe micul ecran cu un nou format. Prezentatoarea este gazda matinalului „Teo Show' la Kanal D.

În cadrul unui interviu, Teo Trandafir a vorbit despre meseria pe care o are. Prezentatoarea de la Kanal D a a mărturisit că nu este om de format și a povestit ce discuție a avut cu Dan Negru despre acest subiect.

„Eu am mers întotdeauna pe rețeta clasică, pe ce am știut să fac, pe ce mi-a lăsat Dumnezeu, am mers din mine și m-am cărat pe mine în spate prin deșert. N-am vrut niciodată să fiu înaintea mea prin deșert. Lăsați, mai bine mă car eu pe mine prin deșert! Am făcut lucruri clasice pe care nu le regret, într-adevăr nu sunt om de format.

Și mi s-a și spus asta în repetate rânduri. Eu sunt un om de emisiune de autor. În momentul în care m-ai băgat într-un format, m-ai încleștat.

Chiar asta vorbeam cu Dan Negru și el era perfect de acord cu mine, «Tu niciodată nu poți să faci format, eu niciodată nu o să pot să fac o emisiune de autor!».

Dan și cu mine, din punctul ăsta de vedere, suntem complementari! Noi, dacă am face, de exemplu, o emisiune împreună, nu știu cum ne-am înțelege, pentru că eu mă duc într-o direcție care lui nu îi e cunoscută.

Lui îi place să știe ce urmează, ca să facă foarte bine ce știe că urmează. Mie nu îmi place să știu ce urmează! Mă duc cu capul înainte și ce-o fi, o fi! Adică ce poate să fie?

E un om care poate să spună niște lucruri sau nu poate să spună niște lucruri. Oi vedea, o dreg eu din pâine!', a declarat realizatoarea emisiunii „Teo Show', pentru CANCAN.

teo-trandafir-salariuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Teo Trandafir a vorbit și despre vedetele care îi sunt dragi. Vedeta de la Kanal D mărturisește că este o reală plăcere să facă interviu cu Feli Donose, Lidia Buble, Alex Velea su Connect-R.

„Ce fac bine este să mă simt confortabil în multe dintre interviuri. De exemplu, cu Feli Donose mă simt absolut bestial.

Mă simt minunat cu Lidia Buble, când vin oamenii ăia, abia aștept. Cu Velea, Connect-R, mă simt excepțional. Și te așezi ușor în interviu și îl trăiești, pur și simplu!

Mă gândeam la un moment dat la meseria asta ca la o sculptură în sticlă, o faci astăzi și te chinui și vine soarele, de la 4 deja nu mai e.

Și nu e nimic care să îți amintească sau să amintească publicului de ea. Sunt niște reluări pe care poate n-o să le folosească nimeni niciodată! Spre deosebire de film, unde lucrurile rămân pe loc.

Pentru mine, Stela Popescu n-a murit pentru că o văd cu aceeași frecvență cu care o vedeam înainte. Dar un realizator de televiziune e el însuși perisabil, pentru că, dacă nu reușește să treacă, în șase luni nu mai știe nici mama lui că era acolo!', a mai declarat Teo Trandafir.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete