Tendintele generale ale lunii septembrie

Tendintele generale ale lunii septembrie
Uncategorized

Afla de la Mihaela Dicu ce iti rezerva astrele in luna septembrie.

Succesul proiectelor depinde de resurse, strategii si, nu in ultimul rand, de felul in care se integreaza in trendul general. Uneori, conditiile exterioare permit concretizarea, alteori nu. Afla care sunt tendintele lunii si pune-ti planurile in acord cu acestea.

O luna instabila, turbulenta, cu potential violent. Pe cer se perinda configuratii tensionate, cu posibilitate de manifestare brusca, eruptiva, dramatica. Plus o eclipsa de soare destul de nelinistitoare… Stresul maxim se indreapta catre Gemeni, Fecioare, Sagetatori si Pesti, insa toti trebuie sa fim vigilenti.

O veste buna pentru Lei: dupa mai bine de doi ani, in care le-a creat disconfort, Saturn paraseste Leul pe 2 septembrie. Se va mai reintoarce in 2034… Pe langa Lei, acest eveniment astral promite sa aduca o oarecare destindere si pentru: Taur, Scorpion, Varsator.

Factori perturbatori
– 27 august-10 septembrie – careul Marte-Uranus: duce usor la pierderea autocontrolului, urmata de actiuni impulsive si imprudente, poate provoca evenimente violente, poate predispune la accidente grave si la rupere de relatii. Atentie la starea tehnica a masinii tale.

– 1-5 septembrie – careul Mercur-Pluto: consecinte asupra comunicarii scrise si vorbite, mijloacelor de difuzare/receptare a informatiei, drumurilor si transportului. Provoaca des accidente in lant.
– 1-7 septembrie – careul Soare-Jupiter: excese, risipa, atitudini ostentative, aroganta, intoleranta.

– 5-13 septembrie – opozitia Soare-Uranus: aspect violent, cu schimbari neprevazute, accese de revolta, iritare, despartiri bruste si accidente.
– 9-22 septembrie – careul Soare-Marte: aspect violent, care incita la agresivitate, graba, impulsivitate si imprudenta. Predispune la conflicte, crize, raniri si accidentari.

– 14- 28 septembrie – opozitia Marte-Pluto: grad inalt de risc si periculozitate; are influenta violenta, (auto)distructiva si poate contribui la declansarea unor evenimente dramatice – la nivel colectiv si personal.
– 25-30 septembrie: se formeaza din nou careul Jupiter-Uranus, a a treia oara in 2007 – agita spiritele, se comporta nebuneste, rebel. Aduce neprevazutul, evenimente bruste, bulversante.

Avertisment
Septembrie comporta un grad de risc foarte ridicat. La nivel macro, e posibil sa asistam la explozii, prabusiri, incendii, disfunctionalitati tehnice, accidente grave, scandaluri politice, greve, incidente militare, eruptii vulcanice, furtuni, alunecari de teren, seisme etc. Tendintele se pot reflecta si in viata personala. Temeritatea, imprudenta, impulsivitatea si exagerarile pot avea urmari severe. Se recomanda precautie si calm!

Mercur: Ratiunea
Exista doua planete ferite oarecum de zbuciumul general: Mercur si Venus. Mercur toarna un pic de gaz pe foc la inceputul lunii, dupa care trece in Balanta, de unde face toata luna numai aspecte pozitive. Aduce beneficii Balantelor, mai ales prin ratiune, comunicare, informare, scris, demersuri, schimburi si miscare. Ii sprijina punctual, in anumite circumstante, pe Lei, Sagetatori, Varsatori si Gemeni.

Special Cupidon
Iubirea este unul dintre putinele lucruri care s-ar putea sa mearga bine in acest septembrie tumultuos. Venus isi reia mersul direct pe 8 septembrie. Mai are de limpezit cateva dileme in jurul datei de 20, dar in rest este scutita de neplaceri. Ii favorizeaza in special pe Lei, dar se uita cu simpatie si la Varsatori, Berbeci, Balante, ba chiar si la incercatii Gemeni si Sagetatori.

Starul zodiei: Ségolcne Royal (22 septembrie 1953)
Ar fi putut fi prima femeie – presedinte din istoria Frantei. A spart o bariera, a deschis un drum urmaselor ei. De altfel, de tanara a fost o luptatoare: la 25 de ani si-a dat in judecata tatal, acuzandu-l ca refuza sa achite studiile copiilor (Ségolcne mai are sapte frati!).

Cu Marte (combativitate) in acelasi semn cu Soarele si cu Ascendentul in rebelul Varsator, n-avea cum sa fie altfel! Desteapta si muncitoare, detine o licenta in studii economice, alta in stiinte politice, a absolvit prestigioasa Scoala Nationala de Administratie si a trecut examenul de avocat la baroul din Paris.

Royal, pe langa faptul ca este Fecioara, are puternice influente de la semnele de aer, recunoscute pentru aviditatea lor intelectuala si capacitatea de a jongla cu notiunile abstracte: nu e vorba doar de Ascendentul Varsator, ci si de Balanta, unde ii are pe stapanul hartii (Saturn) si pe Mercur (planeta mintii), si de Gemeni, unde se afla Jupiter (spiritualitate, largirea orizontului).

Acest marcaj "aerian" ii confera si alt avantaj: excelenta comunicare, atat de utila unui politician de elita. Cat priveste viata particulara, ea oglindeste discordanta dintre Ascendentul in Varsator (independenta si nonconformism) si stapanul acestuia in Balanta (uniune): circa 30 de ani, a avut o relatie stabila, dar neoficializata, cu François Hollande, prim-secretar al Partidului Socialist Francez, cu care are patru copii.

S-au intalnit la sfarsitul anilor ’70, cand Saturn ii traversa lui Ségolcne, pentru prima data, casa a VII-a (a cuplului) aflata in Leu. Si-au anuntat despartirea pe 17 iunie a.c. in timpul celei de-a doua treceri a lui Saturn prin Leu si prin aceeasi casa a VII-a… Probabil ca Hollande, Leu fiind, deci afectat direct de tranzitul lui Saturn, resimte cel mai dur despartirea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din