Tendintele generale ale lunii noiembrie

Tendintele generale ale lunii noiembrie
Uncategorized

Tendintele generale ale lunii noiembrie

Afla de la Mihaela Dicu ce iti rezerva astrele in luna noiembrie.

Noiembrie promite sa fie o luna de reasezari si transformari, de elan si realizari. Nu este lipsita nici de riscuri, dar bine gestionata, poate aduce un progres considerabil.

Putere, justitie si bani

Conjunctia Jupiter-Pluto se produce o data la 12-13 ani. Anul acesta, aspectul exact va avea loc pe 11 decembrie, la 28o Sagetator. Influenta incepe sa se simta progresiv, inca de la finele lui octombrie. Pluto tinteste sus, Jupiter bate departe. Fiecare are un potential remarcabil, iar daca tinem cont ca se intalnesc in dreptul Centrului Galactic (“inima” spiralei Caii Lactee), deja ne putem astepta la o dezlantuire energetica de proportii. Atat Jupiter, cat si Pluto au legatura cu puterea, justitia si banii. Efectele bune ale conjunctiei sunt reajustarea de forte, restabilirea dreptatii, reconstructia, cresterea moralului si a bunastarii. Cele negative: lupta pentru dominare, abuzul, persecutia, nedreptatea, brutalitatea, crahul, ruina. Configuratia este extrem de motivanta si aduce schimbari profunde, pe termen lung. La nivel personal, stimuleaza vitalitatea, vointa si putinta, accelerand desfasurarea evenimentelor in directia viselor sau ambitiilor noastre. Saptamanile viitoare sunt favorabile atat impulsionarii proiectelor aflate in derulare, cat si initierii unora noi. Conjunctia ne da tuturor imbold intr-un sector sau altul, dar ii avantajeaza in special pe Sagetatori, Lei si Berbeci, le aduce oportunitati Varsatorilor si Balantelor si are impact sporit asupra Gemenilor, Pestilor si Fecioarelor.Familie, imobiliare si probleme gastrointestinale

Miscarea retrograda este un capriciu pe care Marte si-l permite la fiecare circa 2 ani. Deocamdata Marte ramane in Rac pana la sfarsitul anului si este retrograd intre 17 noiembrie si 31 decembrie. Sederea lui prelungita in Rac poate: sa accentueze sentimentul patriotic sau nationalismul extremist; sa stimuleze investitiile imobiliare sau necazurile legate de cladiri si proprietati, sa creasca grija pentru familie, sa iste discordie in clan, sa aduca o initiativa populara constructiva sau sa isterizeze masele. Dupa 17, mersul retrograd complica lucrurile. Bine indrumat, rezolva eficient problemele. Dar impulsiv, pripit si razboinic, o poate lua razna usor, cu rezultate neplacute. Racii sunt primii vizati. Vor avea, probabil, parte de stres si Berbecii, Capricornii si Balantele.

Important: Marte in Rac este defavorabil uterului, sanilor, stomacului, intestinelor si organelor din cavitatea abdominala (ficat, vezica biliara, pancreas etc.).Marte retrograd in Rac

Stationarea si retrogradarea planetei Marte in Rac accentueaza anumite aspecte ale vietii. Zonele de impact difera in functie de locul in care se situeaza zodia Racului in horoscopul personal, in raport cu semnul natal si/sau cu semnul Ascendentului*.

Berbec: camin, locuinta, imobiliare, bunuri de patrimoniu; familie, parinti; trecut.

Taur: frati, vecini; invatare, comunicare, negocieri, interviuri; drumuri, vehicule.

Gemeni: castiguri, cheltuieli, profit, economii; resurse, valori.

Rac: corp, constitutie, infatisare, vitalitate, energie fizica; reactii.

Leu: pericole ascunse (dusmani, boala, uneltiri); insingurare.

Fecioara: prieteni, protectori; proiecte; imagine, popularitate.

Balanta: cariera, ambitie, prestigiu, succes; statut, reputatie.

Scorpion: studiu, cultura, spiritualitate; voiaje, strainatate.

Sagetator: venituri suplimentare, investitii, imprumuturi, pierderi; anxietate, fobii.

Capricorn: cuplu, colaborari, contracte; rivalitati, agresiuni, conflicte, procese.

Varsator: slujba, subalterni, colegi; obligatii; sanatate, igiena.

Pesti: copii; sex; risc; speculatii; creativitate; timp liber, sport.

*Iti poti calcula Ascendentul la: http://www.alabe.com/freechart.Special Cupidon

Inceputul lunii poate fi destul de tumultuos: Venus in careu cu Pluto alimenteaza frustrarile, intoleranta si gesturile radicale. In noaptea de 8/9 scapa de sub influenta plutoniana si intra in Balanta: incepe domnia cochetariei, seductiei, placerilor si bunei intelegeri. Atmosfera se tulbura iar in saptamana a treia, cand Venus intra in careu cu Marte. Aspectul dauneaza armoniei, vorbeste despre dezechilibrul dintre afectiune si sexualitate, despre gesturi pe care le facem sau cuvinte pe care le spunem desi n-am vrea. Dar trece si asta, iar in saptamana a patra trigonul dintre Venus si Neptun aduce o mare incarcatura emotionala. Si cum mai apoi Venus se indreapta spre sextilul cu Jupiter, noiembrie se incheie in plin entuziasm amoros.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din