Tendintele generale ale lunii decembrie

Tendintele generale ale lunii decembrie
Uncategorized

Afla de la Mihaela Dicu ce iti rezerva astrele in luna noiembrie.

Succesul proiectelor depinde de resurse, strategii si, nu in ultimul rand, de felul in care se integreaza in trendul general. Uneori, conditiile exterioare permit concretizarea, alteori nu. Afla care sunt tendintele lunii si pune-ti planurile in acord cu acestea.

Decembrie este o luna de impact. Ca linii generale, primele doua decade au un trend asemanator cu cel din noiembrie. Cele mai ?fierbinti? configuratii planetare se produc in ultima decada si trebuie tratate cu intelepciune, fiindca, desi foarte motivante, comporta un anumit grad de risc.

Principalele fenomene astrologice ale lunii
6 decembrie – Mercur in careu cu saturn (efecte 1-2 zile inainte si dupa): neplaceri, blocaje legate de comunicare, informare, transmitere si deplasare. Atentie: sagetatori, Fecioare, Gemeni si Pesti.

7 decembrie – soarele in careu cu Uranus (efecte 3-4 zile inainte si dupa): schimbari neasteptate, accidente, nervozitate, conflicte, revolta, indisciplina. Atentie: sagetatori, Pesti, Gemeni si Fecioare.

11 decembrie – Mercur in careu cu Uranus (efecte 1-2 zile inainte si dupa): defectiuni si accidente subite legate de mijloacele de comunicare si deplasare, perturbari legate de electricitate, exces de viteza, iritabilitate. Atentie: sagetatori, Pesti, Gemeni si Fecioare.

11 decembrie – conjunctia Jupiter-Pluto (efecte: noiembrie + primele doua decade din decembrie). Conjunctia are legatura cu puterea, justitia si banii. Influente favorabile: reglarea raportului de forte, restabilirea dreptatii, cresterea moralului si a bunastarii. Posibile influente negative: lupta pentru putere, abuzul, nedreptatea, brutalitatea, ruina.

12 decembrie – trigon Venus-Marte (efecte 2-3 zile inainte si dupa): dinamizarea relatiilor sociale. Evenimente mondene, festivitati. Pasiune, intensificarea inclinatiei pentru placeri si distractii. Avantaj: scorpioni, Raci, Pesti, Tauri, Fecioare.

18 decembrie – Venus in trigon cu Uranus (efecte 2-3 zile inainte si dupa): intalniri si socializari ad-hoc, impacari, surprize placute. Avantaj: scorpioni, Pesti, Raci, Tauri, Fecioare. Jupiter intra in Capricorn, unde va ramane pana pe 5 ianuarie 2009.

19 decembrie – Mercur conjunct Pluto (efecte intre 16 si 20 decembrie): spirit de cercetare, analiza si investigare, interes pentru mecanismele psihologice, ocult si secret. Tendinta catre suspiciune, incapatanare, disimulare. Risc de accidente (inclusiv in lant), probleme de comunicare, pene de curent. Atentie pentru sagetatori, Gemeni, Fecioare si, eventual, Pesti.

20 decembrie – Mercur conjunct Jupiter (efecte 2-3 zile inainte si dupa): entuziasm, optimism si umor, dar cu tendinta la exces si imprudenta. Risc de accidente. Atentie pentru: Capricorni, Raci, Berbeci, eventual Gemeni, Fecioare, Balante.

21 decembrie – soare conjunct Pluto (efecte 4-5 zile inainte si dupa). Pozitiv: regenerare a fortei si autoritatii, reforma, reorganizare. Negativ: tendinte distructive sau anarhice, evenimente care tin de fatalitate. Influenta: generala; posibil marita asupra sagetatorilor nascuti in ultima saptamana a zodiei.

22 decembrie, ora 08:07 – soarele intra in Capricorn. solstitiul de iarna.
22 decembrie – Venus careu Neptun (efecte 2-3 zile inainte si dupa): confuzie, deziluzie, abuz de incredere. Atentie scorpioni, Varsatori, Tauri, Lei.

23, 24 si 26 decembrie – soare conjunct Jupiter, soare opozitie Marte, Marte opozitie Jupiter (cu efecte asupra ultimei decade), aspecte planetare care creeaza o configuratie cu grad mare de risc: excese, nerabdare, imprudenta. Atentie pentru Capricorni, Raci, Berbeci, eventual Balante.

30 decembrie – soare trigon saturn (efecte 2-3 zile inainte si dupa): aspect de stabilizare, care poate incerca o mediere a configuratiei de mai sus. Beneficiari: Fecioarele, Taurii, Pestii, scorpionii.

Tendintele generale ale lunii decembrie

Conjunctia Jupiter-Pluto – zone de impact pentru fiecare semn zodiacal
Efectele bune ale conjunctiei sunt reajustarea, reconstructia. stimuleaza energia si vointa, accelerand desfasurarea evenimentelor in directia telurilor noastre. Foarte motivanta, poate aduce schimbari profunde, pe termen lung.

Zonele de impact difera de la o persoana la alta si se determina in functie de locul in care se situeaza sagetatorul in horoscopul personal, in raport cu semnul natal si/sau cu Ascendentul (iti poti calcula Ascendentul la adresa www.alabe.com/freechart/). Vezi mai jos dincotro bate vantul, in functie de semnul natal. Tine cont si de Ascendent.


Berbec: studiu, cultura, spiritualitate; voiaje, legaturi cu strainii, strainatatea.


Taur: venituri suplimentare, investitii, imprumuturi, pierderi; anxietate, fobii.


Gemeni: cuplu, colaborari, contracte; rivalitati, agresiuni, conflicte, procese.


Rac: slujba, subalterni, colegi; obligatii; sanatate, igiena; animale de companie.


Leu: copii; sex; aventura, risc; speculatii; creativitate; timp liber, distractii, sport.


Fecioara: camin, locuinta, imobiliare, bunuri de patrimoniu; familie, parinti; trecut.


Balanta: frati, vecini; invatare, comunicare, negocieri, interviuri; drumuri, vehicule.


Scorpion: bani, castiguri, cheltuieli, profit, economii; resurse, valori si simtul valorii.


Sagetator: corp, constitutie, infatisare, vitalitate, energie fizica; temperament, reactii.


Capricorn: pericole ascunse (dusmani, boala, uneltiri); insingurare, subconstient.


Varsator: prieteni, protectori, sustinatori; proiecte; imagine, popularitate.


Pesti: cariera, ambitie, prestigiu, succes, distinctii; statut social, reputatie.
Special Cupidon

Iata o luna pasionala! In cea mai mare parte a intervalului (5-30 decembrie), Venus se afla in scorpion. sub aceasta influenta, emotiile sunt intense si framantate, iar iubirea nu poate fi disociata de sexualitate. In ea se amesteca un iz de forta, dorinta, mister si fascinatie. Nu tine cont de conventii si nu se teme de tabuuri.

Este exigenta, posesiva si nu glumeste cu sentimentele. Din fericire, Venus face cu Marte, saturn, Uranus si nodurile lunare aspecte bune, care ii atenueaza defectele si ii imprima un sens constructiv. Numai in jurul datei de 20, conjunctia cu Luna Neagra poate sa tulbure apele, starnind demonii din adancuri…

Cei mai implicati, la bine si la rau, sunt, fireste, scorpionii si, in mare masura, Taurii. Cei care culeg spuma sunt Pestii, Racii si Fecioarele. Oarecum nesatisfacuti raman Leii, Capricornii, Varsatorii.Starul zodiei

Katie Holmes(18 decembrie 1978, Toledo, Ohio, USA)
Este frumusica, sexy si vesela, dar nu exceleaza ca actrita. Nu a facut nici un rol memorabil, nu a primit nici un premiu notabil. singura distinctie pentru care a fost nominalizata este… Zmeura de Aur! Dar nu conteaza. Este nevasta lui Tom Cruise si nu-i trebuie mai mult. s-a casatorit cu Tom in noiembrie 2006, la sapte luni dupa ce a nascut-o pe micuta suri.

Norocul si-l mai face si omul, dar in cazul ei, astrele au fost generoase de la inceput. Nu numai ca este sagetatoare, dar a venit pe lume atunci cand la orizont, langa Ascendent, se ridicau Luna si Marele Benefic, Jupiter, intr-un superb aspect de trigon cu soarele.

Configuratia este rara, aducatoare de avere si celebritate. Nu-i garanteaza insa fericirea in dragoste. Planeta care raspunde de acest domeniu, Venus, are o pozitie delicata in horoscop: in scorpion, un semn care nu-i prieste defel, si conjuncta cu Uranus, semnatura a unor legaturi de cuplu care se leaga pe neasteptate, dar se dezintegreaza la fel de spectaculos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din