Tendinte Wella Professionals toamna – iarna 2011

Vezi pozele

In aceasta toamna, Wella Professionals te invita sa experimentezi un look tridimensional. Pentru ca tu sa te poti bucura de un look natural realizat cu cele mai moderne tehnici profesionale.

Tehnica 3D se traduce printr-o culoare mai bogata, mai frumoasa si mai indrazneata. Nuantele si subtilitatile de culoare sunt evidentiate. Pentru ca se creeaza o stratificare si totodata o gradare intre ele. De la inchis la deschis, de la radacini si pana la varfuri. Astfel, se obtine dimensiune si adancime. Noua tehnica combina produsele Wella Professionals – Koleston Perfect si Color Touch. Aceasta tehnica se poate aplica tuturor nuantelor de par de la nuante de blond inchis si saten pana la nuante de rosu si negru intens.

Colectia de toamna iarna demonstreaza ca frumusetea culorii 3D da nastere unor tonuri naturale, pure, bogate: nuante vii si vibrante de saten si maro multi ton.

Femeia acestui sezon este in versiune Wella Professionals puternica, prezenta, ancorata in viata de zi cu zi. E o femeie carismatica, vie, care nu poate trece neobservata.

Pretul serviciului in salon: 150 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete