Tendințe în manichiura cu gel pentru 2023

Manichiura cu gel a devenit o alegere populară pentru multe femei datorită durabilității și versatilității sale. În 2023, se așteaptă ca această tendință să continue, cu noi tehnici și culori care vor fi în prim-plan. Iată câteva dintre tendințele pe care le putem aștepta în manichiura cu gel pentru anul 2023.

Culori vibrante

Culorile vibrante vor fi în continuare la modă în 2023. Acestea includ nuanțe puternice de roșu, albastru, verde și portocaliu. Aceste culori pot fi folosite pentru a crea unghiile cu gel care ies în evidență și care adaugă un pop de culoare oricărei ținute.

Unghii cu efect de oglindă

Unghii cu efect de oglindă, cunoscute și sub numele de unghii crom, vor fi de asemenea populare în 2023. Acestea folosesc un praf special care este frecat pe unghii pentru a crea un efect strălucitor, metalic. Acest look este perfect pentru ocazii speciale sau pentru momentele când doriți să adăugați un pic de strălucire ținutei dvs.

Unghii cu gel 3D

Unghii cu gel 3D vor fi de asemenea o tendință majoră în 2023. Acestea folosesc geluri speciale pentru a crea modele și texturi tridimensionale pe unghii. Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga un element de interes vizual manichiurii dvs.

Manichiura cu gel natural

În timp ce unghiile cu gel colorate și cu designuri complexe vor fi încă populare, se așteaptă ca manichiura cu gel natural să fie de asemenea o tendință în 2023. Aceasta implică folosirea unui gel transparent sau semi-transparent pentru a crea un aspect curat și simplu. Acest look este perfect pentru cei care preferă un aspect mai subtil sau care doresc un look care să se potrivească cu orice ținută.

Unghii cu gel cu sclipici

Unghii cu gel cu sclipici vor fi de asemenea la modă în 2023. Acestea folosesc geluri cu sclipici pentru a crea un aspect strălucitor și festiv. Acest look este perfect pentru ocazii speciale sau pentru momentele când doriți să adăugați un pic de strălucire manichiurii dvs.

În concluzie

Indiferent de tendințele din 2023, important este să alegeți un stil de manichiură cu gel care vă place și care vă face să vă simțiți bine în pielea voastră. Dacă sunteți în căutarea unor produse de calitate pentru manichiura cu gel, vizitați enails.ro pentru o selecție largă de geluri, culori și accesorii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial