Țelina și leurda, leacuri pentru scăderea apetitului sexual la bărbați

Scăderea apetitului sexual la bărbaţi reprezintă un libido scăzut, lipsa dorinței sexuale. Toată  lumea crede că libidoul masculin este întotdeauna  inepuizabil, însă acest lucru e greșit. Unul din cinci barbati are, de fapt, un apetit sexual scăzut.

Virilitatea  joacă un rol important în conceptul de bărbăție, spunându-se că „bărbații adevărați  au întotdeauna chef pentru o partidă de sex.' Însă, acest lucru nu este adevărat și mulți bărbați își pierd apetitul sexual din numeroase motive, însă puțin sunt dispuși să vorbească despre asta. Lipsa apetitului sexual poate fi cauzat, atât din cauza unor probleme  fizice, cât și psihologice, iar uneori din cauza amândurora.

Problemele  fizice care pot cauza libidoul scăzut includ nivelul testosteronului scăzut, anumite  medicamente prescrise, prea puține sau prea multe exerciții fizice, cât și consumul de alcool și droguri.

Problemele  psihologice pot include depresia, stresul, și problemele din relația ta de cuplu.

Cu toate acestea, la unii oameni se pare  interesul pentru sex scade pe măsură ce îmbătrânesc. Și foarte puțini nu au experimentat nici o dorință sexuală în viața lor. În prezent, exisă mai multe clinici care susțin că pot trata libidoul scăzut la bărbați.

Citește continuarea în Dicționarul medical

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate