Te vopsești acasă? Iată ce trebuie să faci ca să nu-ți distrugi părul!

Te vopsești acasă, iar asta nu mai este o noutate deja. În ultimele 2 luni a fost, trebuie să recunoaștem, imposibil altfel. Ne-am întors la bază,  dacă vrem să facem o glumă:).

Vopsitul acasă, ca să revenim la oile noastre, este comod, rapid, ieftin, dar să nu uităm că poate fi extrem de periculos. De la distrusul părului până la intoxicații sau alergii care ne pot duce direct la camera de gardă, acest vopsit acasă trebuie să respecte câteva condiții.

Te vopsești acasă? Iată ce trebuie să faci ca să nu-ți distrugi părul!

1. Folosește produse naturale

Pentru colorarea părului poți apela, cu succes, la produse naturale. Albastrul de metil, ceai de mușețel, zeamă de lămâie sau henna. Iată câte variante ai, fiecare dintre ele „responabilă' de o culoare.

2. Nu-ți spăla zilnic părul

Spălarea frecventă a părului nu face altceva decât să distrugă bariera naturală de protecție pe care o are acesta. De asemenea, șamponatul frecvent distruge și culoarea părului. Specialiștii te sfătuiesc ca atunci când simți că părul tău este murdar să apelezi și la șamponul uscat. Spală-te de maxim 2 ori pe săptămână.

3. Folosește produse de îngrijire corespunzătoare tipului tău de păr

Te-ai gândit vreodată că degradarea părului tău n-are neapărat legătură cu vopsitul acasă sau cu uscatul cu placa? Părul tău poate fi deteriorat chiar și de produsele de îngrijire folosite necorespunzător sau nepotrivit. Vorbește cu stilistul tău! El îți va spune ce tip de păr ai, ce șampon trebuie să folosești, pui sau nu mască de păr sau ce tip de balsam să alegi.

4. Folosește un gloss de păr

Între ședințele de vopsit adaugă un plus de strălucire cu ajutorul unui gloss de păr pe care este indicat să-l folosești. În plus, clătește-ți părul cu apă minerală. Apa minerală contribuie la aspectul sănătos, suplu și strălucitor al părului tău.

5. Nu-ți spăla părul înainte să-l vopsești

Pentru ca fixarea vopselei să fie una optimă trebuie să respecți două condiții: nu spăla părul înainte de vopsire și cu două săptămâni înainte de reîmprospătarea culorii ai grijă să începi să-ți hidratezi părul. Alege un balsam de hidratare potrivit tipului tău de păr.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete