Te confrunți și tu cu pete pigmentare?

Cu siguranță, ai auzit și tu de petele pigmentare care apar pe piele. Ei bine, acestea sunt pete de culoare închisă care apar din cauza creșterii semnificative a melaninei în piele. Pot avea mai multe cauze, precum: expunerea la soare, dezechilibre hormonale, îmbătrânirea pielii, inflamații post acnee, etc. Forma lor poate fi diferită de la un caz la altul, iar, de regulă, nu reprezintă un pericol pentru piele, dar pot deranja din punct de vedere estetic. 

Formula Luminous630 de la NIVEA este soluția ta!

Mulți ani de cercetare meticuloasă, mai exact 10, au investit oamenii de știință de la NIVEA, pentru a găsi cel mai potrivit ingredient care să combată petele pigmentare. Au testat peste 50.000 de ingrediente, iar în cele din urmă, LUMINOUS630® a fost descoperit – molecula eficientă în reducerea petelor pigmentare. Ingredientul încetinește producția excesivă a melaninei, pigmentul responsabil de culoarea pielii noastre. Echilibrarea producției de melanină în piele face ca acest ingredient revoluționar să poată ajuta la reducerea apariției petelor pigmentare și la îmbunătățirea texturii tenului. 

Formula acționează la nivel celular, având o dublă acțiune: 

  1. Scade intensitatea și dimensiunea petelor pigmentare deja existente pe piele
  2. Echilibrează producția de melanină pentru a preveni reapariția petelor 

Din prima zi de utilizare, Serumurile NIVEA din gama LUMINOUS630® încep să lucreze în piele, iar primele rezultate vizibile apar în doar 2 săptămâni! După 8 săptămâni, aspectul petelor pigmentare este redus cu până la 50%, iar după 12 săptămâni cu până la 71%1.

C:\Users\alexa\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\600x600px 7 copy.jpg

Pete pigmentare cauzate de îmbătrânirea pielii

De-a lungul vieții, căpătăm amintiri frumoase, experiențe de neuitat, dar, din păcate, și riduri sau pete pigmentare pe piele. Pentru a combate aceste probleme ale pielii, este nevoie de un produs care să aibă rezultate eficiente atât în combaterea ridurilor, cât și în combaterea petelor pigmentare. De aceea, NIVEA a lansat un nou produs în gama LUMINOUS630®: Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid &anti-pete pigmentare.  Acesta combină eficacitatea dovedită în reducerea petelor pigmentare a ingredientului patentat LUMINOUS630®cu expertiza NIVEA, renumită în performanța anti-rid. Pe de-o parte, serumul reduce petele pigmentare acumulate în 10 ani. Pe de altă parte, întărește structura pielii, o redensifică și îi redă fermitatea. Formula este îmbogățită cu:

• LUMINOUS630® care reduce chiar și petele pigmentare intense și previne formarea altora noi.

• Acid Hialuronic care activează celulele2 și hidratează intens pielea.

• Un stimulator de colagen3, care crește producția proprie de colagen a pielii, ajută la refacerea volumului și umple ridurile profunde.

C:\Users\alexa\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG 3 - 600x600px.jpg

Pete pigmentare provocate de expunerea la soare sau dezechilibre hormonale

Soarele ne poate face de multe ori zilele mai frumoase, însă când vine vorba de piele, acesta nu este tocmai un bun prieten al ei, cauzând, cu timpul, pete pigmentare. În unele cazuri, și sarcina pe care o trăim cu atâtea emoții, poate veni la pachet cu pete pigmentare cauzate de modificările hormonale. Serumul tratament avansat LUMINOUS630® de la NIVEA – Serumul numărul 1 in Europa4 – este soluția ideală în combaterea petelor pigmentare de acest tip. 

  • Luminează petele pigmentare deja existente și le reduce dimensiunea
  • Echilibrează producția de melanină pentru a preveni apariția unor pete noi
  • Efect anti-pete dovedit pe toate nuanțele de piele
  • Formula este îmbogățită cu Acid Hialuronic, pentru a hidrata pielea în profunzime
C:\Users\alexa\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG 4 - 600x600px.jpg

Pete pigmentare cauzate de acnee

Acneea este problema cu care mulți dintre noi se confruntă în adolescență. Cu toate acestea, ea poate lăsa pete pe piele care sunt mai greu de vindecat. De cele mai multe ori, alegem fondul de ten care să ne ajute să mascăm aceste imperfecțiuni, însă avem nevoie, de fapt, de un plus de îngrijire pentru a le reduce sau chiar îndepărta. NIVEA propune Serumul LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee, un produs special formulat pentru nevoile tenului gras, mixt și predispus la imperfecțiuni. 

• Formula LUMINOUS630® reduce vizibil petele pigmentare rămase în urma acneei și previne apariția petelor noi

• Este îmbogățit cu Acid Salicilic, cunoscut pentru proprietățile exfoliante, cu rol de uniformizare a texturii pielii

• Conține Acid Hialuronic, care hidratează în profunzime și Extract de ceai verde, care ajută la echilibrarea uleiurilor naturale din piele și matifiază tenul

C:\Users\alexa\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG 5 - 600x600px.jpg

Nu se recomandă utilizarea Serumului LUMINOUS630® anti-pete pigmentare cauzate de acnee în combinație cu alte produse din gama LUMINOUS630®.

Rutinele de îngrijire a pielii – cu serumurile LUMINOUS630 de la NIVEA

RUTINA DE DIMINEAȚĂ

C:\Users\alexa\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG 6 - 600x600px.jpg

Dimineața, după ce ți-ai curățat tenul, aplică Serumul tratament avansat LUMINOUS630® împotriva petelor pigmentare sau Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare. Apoi, folosește Crema-fluid de zi NIVEA LUMINOUS630® cu FPS50. Pe lângă acțiunea asupra petelor, această cremă protejează tenul împotriva îmbătrânirii cauzate de soare. La final, aplică Tratamentul anti-cearcăn NIVEA LUMINOUS630®, pentru a revitaliza, decongestiona și lumina zona de sub ochi.

RUTINA DE SEARĂ

C:\Users\alexa\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\IMG 7 - 600x600px.jpg

Seara, după curățarea tenului, aplică Serumul tratament avansat LUMINOUS630® împotriva petelor pigmentare sau Serumul 2-în-1 LUMINOUS630® anti-rid & anti-pete pigmentare. Apoi, pregătește-ți tenul pentru somn, cu Crema de noapte NIVEA LUMINOUS630®, care îi va oferi tenului tău un look fresh și radiant a doua zi. Iar pentru ochi odihniți, alege Tratamentul anti-cearcăn NIVEA LUMINOUS630®, îmbogățit cu acid hialuronic și cofeină, care ajută la reducerea aspectului cearcănelor și ameliorarea pungilor de sub ochi.

1autoevaluare (scor), studiu de 12 săptămâni cu 34 de femei, 2018

2măsurare instrumentală, 42 femei, 2022

3extract natural de soia

4conform Nielsen IQ, piața de seruri de față (categorie definită de client), analiză în 30 de țări din Europa (definite de client), vânzare în valoare și în număr de produse, în perioada noiembrie 2021 – octombrie 2022

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial