Tatăl lui Adele a murit într-un parc de rulote, singur și respins până în ultima clipă de fiica lui celebră

adele

Moartea tatălui lui Adele, la doar 57 de ani, marchează sfârșitul uneia dintre cele mai triste povești de familie din lumea celebrităților.

Cântăreața londoneză tocmai a sărbătorit împlinirea vârstei de 33 de ani într-o casă de aproape 10 milioane de euro, la Hollywood, alături de fiul ei și de mulți prieteni celebri.

Prin contrast, tatăl ei, Mark, a murit, săptămâna trecută, la 57 de ani, din cauza cancerului, într-un parc de rulote, la mare distanță de fiica sa celebră și de fratele vitreg al acesteia.

Deși în 2012 declara că l-ar scuipa dacă l-ar reîntâlni, surse din anturajul lui Adele spun că acum veștile despre moartea tatălui ei au supărat-o.  Mark a părăsit-o pe mama ei, Penny, când Adele avea doar trei ani și s-a întors în țara sa natală, iar de atunci relația lui cu copiii a fost una extrem de tensionată.

„Familia lui Mark este, desigur, foarte supărată de moartea sa. El a sperat întotdeauna că lucrurile vor funcționa cu Adele, dar a rămas amărât până la capăt. A făcut câteva încercări pentru a corecta lucrurile, dar în mod clar a trecut prea mult timp', a declarat o sursă din apropierea artistei.

În primele interviuri, Adele a declarat: „Nu-l urăsc – el este tatăl meu'. Dar relația lor s-a deteriorat pe măsură ce vedeta internațională a crescut și, până în 2011, contactul ei cu el s-a redus considerabil.

La un moment dat, Mark a susținut că el și fiica lui au stat împreună în timpul turneului ei, Adele Live, pentru a-și susține al doilea album. Dar ea a negat mai târziu acest lucru.

În anul 2013, Mark Evans a aflat diagnosticul dur, cancer intestinal și a anunțat atunci că relația cu Adele s-a îmbunătățit.

„Adele și cu mine suntem bine, a fost doar o neînțelegere. Am remediat lucrurile, totul este în regulă', a spus el.

Patru ani mai târziu, la Premiile Grammy, Adele a făcut, din nou, declarații și a mărturisit că nu este apropiată de tatăl său. Cântăreața i-a adus mulțumiri managerului său, spunând: „Suntem împreună de zece ani și te iubesc ca și cum ai fi tatăl meu. Te iubesc atat de mult. Nu-l iubesc pe tatăl meu, asta e treaba'.

Evans a lucrat ca șofer pentru Yodel și a locuit cu chirie în Bridgend, Țara Galilor de Sud, până în 2019. Ulterior, acesta s-a mutat într-un parc de rulote trăind la limita supraviețuirii.
În ultimul deceniu, Mark Evans i-a trimis numeroase scrisori și scuze publice fiicei sale, însă de fiecare dată rămânea fără răspuns.

„Am lăsat mesaje pe telefonul ei, i-am scris și i-am trimis mesaje de ziua de naștere și felicitări de Crăciun, dar parcă am murit pentru ea. Nu mă interesează statutul ei de celebritate sau banii ei. Vreau doar ca fiica mea să se întoarcă și vreau să fiu bunicul potrivit pentru cel mic', spunea bărbatul în urmă cu câțiva ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete