Tatăl Cameliei Potec, implicat într-un accident mai puţin obişnuit. Grigore Potec este în stare gravă după ce a lovit un cal

tatal cameliei potec accident

Tatăl Cameliei Potec, campioană olimpică la înot, a fost victima unui accident mai puţin obişnuit. Grigore Potec, în vârstă de 64 de ani, a intrat cu maşina pe care o conducea într-un cal.

Impactul a fost atât de puternic încât animalul a murit pe loc, iar tatăl campioanei a suferit răni grave, rămânând blocat între fiarele contorsionate. Iniţial, bărbatul a fost internat la secția Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, ulterior fiind transferat la Spitalul „Sf. Pantelimon' din Capitală.

Accidentul a avut loc la primele ore ale zilei de 9 octombrie, pe DN1 Buzău-Ploieşti, la câţiva kilometri de municipiul Buzău. Calul a ieşit în faţa maşinii, iar coliziunea nu a putut fi evitată.

Pentru neglijența de care a dat dovadă lăsându-și animalul liber, care a ajuns pe șosea și a provocat accidentul de circulație, proprietarul calului a fost amendat de polițiști.

În urma impactului, maşina a fost grav avariată.

Tatăl Cameliei Potec accident

Sursa: www.reporterbuzoian.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse