Tataee de la BUG Mafia, dezvăluiri dureroase despre unul dintre copiii lui: „Nu este o boală, deși beneficiază de tratament”

Tataee de la BUG Mafia a mărturisit, recent, că unul dintre copiii lui suferă de o tulburare foarte des întâlnită în zilele noastre. Artistul a fost extrem de transparent când a venit vorba despre afecțiunea băitului și a mărturisit că se află sub tratament.

Tataee de la BUG Mafia, pe numele său real Vlad Irimia, are patru copii, însă unul dintre ei a fost diagnosticat cu autism. Producătorul muzical a mărturisit că deși nu este o boală, micuțul primește tratament.

„Unul dintre copiii noștri are autism. E autist și, urmărind evoluția lui, cred că am avut și eu o formă puțin mai ușoară. Nu e o boală, deși beneficiază de tratament, dar nu se știe dacă funcționează. Diferența față de noi e că văd și percep altfel lucrurile. Atât. În rest, copilul nostru e foarte fericit, foarte inteligent.

Einstein a fost autist. După cum spuneam, eu cred că am fost autist. Dar mulți oameni foarte inteligenți au fost autiști și au văzut altfel lucrurile și poate asta i-a făcut să fie speciali. În momentul în care renunți la treaba asta, să fie ca noi copiii, să ne urmeze pașii, că toți avem obsesia asta. Ar trebui să renunțăm la asta pentru că ei vor decide', a spus Tataee la podcastul lui Mihai Morar, scrie Redacția.

Tata Vlad și soția lui, Mona, s-au căsătorit în urmă cu două decenii și au împreună patru copii: Antonia Olga (9 ani), Mihai (7 ani), Cristian Vlad (4 ani) și Gavril George (2 ani).

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete