Tarte cu sparanghel și nuci de pin

tarte cu sparanghel

6 porții gata în 45 minute, 409 calorii per porție,  30 g grăsimi, 19 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării tartelor

500 g sparanghel

75 g parmezan

100 g smântână

3 linguri sos pesto

300 g foitaj

4 linguri nuci de pin (sau semințe de floarea soarelui)

1 ou bătut

Busuioc pentru ornat

Cum prepari tartele cu sparanghel și nuci de pin

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200 C. Fierbe sparanghelul în apă cu sare 1 min, scurge de lichid și trece rapid sub jet de apă rece. Lasă deoparte.

2 Răzuiește jumătate din cantitatea de parmezan și combină cu smântâna și sosul pesto.

3 Întinde foitajul și taie în 6 pătrate egale. Cu cuțitul bine ascuțit, crestează cât să marchezi o margine de 1 cm de jur-împrejur.

4 Unge foile cu amestecul cu pesto și porționează sparanghelul, presară nucile de pin și unge marginile cu ou bătut. Dă la cuptor 15-20 min. Presară fâșii de parmezan și busuioc și servește.

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive fara carne