Tarifele cântăreților români. Câți bani câștigă Andra, Smiley sau Theo Rose la evenimente private

S-a aflat câți bani primesc unii dintre cântăreții români pentru prestațiile lor de la evenimente private. Andra, Smiley, Theo Rose sunt printre preferații românilor.

Alin Oprea, solistul trupei 'Talisman', a explicat pentru ego.ro cine sunt cei mai căutați artiști în această perioadă, pentru nunți, pentru botezuri, dar și care sunt tarifele acestora.

„Carla s, The Motans, Jador, Andra, Smiley, Oana Radu și Theo Rose sunt cei mai solicitați. Însă, și trupele de legendă merg foarte bine, în mod constant, adică Holograf, Compact, Talisman și Iris, în virtutea zecilor de hit-uri lansate de-a lungul anilor. Cam acestea sunt capetele de afiș la orice eveniment mare!', a declarat el.

andra-tarif-evenimente-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Ei sunt foarte bine cotați, în acest moment, au și 15.000 de euro, pentru un eveniment de 45 de minute. Au însă o echipă mare, uneori este nevoie și de cazare și de diurnă pentru masă și transport'.

Și trupele Iris, Holograf, Compact și Talisman au mare succes. „Ei câștigă în jur de 7.000 de euro pentru un spectacol. Au mare succes, lumea îi iubește, au hit-uri, multe dintre ele sunt piese de dragoste. La spectacolele lor vin foarte mulți iubitori de muzică și mulți nostalgici', a mai spus el.

În privința tinerelor cântărețe, Alin Oprea a dezvăluit că acestea se bucură de apreciere în rândul fanilor, iar tarifele lor au crescut în comparație cu anii trecuți.

„Oana Radu are un onorariu de 3.000 de euro, de la 2.000 de euro, iar Theo Rose a ajuns la 5.000 de euro, de la 3.000 de euro, în anii trecuți. Ambele au un repertoriu bogat, abordând diferse stiluri muzicale, la petreceri', a mai dezvăluit impresarul artiștilor pentru ego.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete