Targul International GAUDEAMUS

Ca o dovada recunoastere a succesului sau, Gaudeamus a fost selectionat in 2008 de catre Biroul International al Publicatiei Franceze printre primele zece Targuri Internationale de Carte. Gaudeamus este recunoscut ca fiind cel mai important Targ de Carte din Europa de Est.

Cu aceasta ocazie, Ambasada Frantei va prezenta o selectie de lucrari ce vor fi puse in vanzare cu preturi reduse, selectie mult mai bogata decat cele din anii trecuti.

In fiecare zi, la standul Ambasadei Frantei in Romania, in colaborare cu Biroul International al Publicatiei Franceze vor fi organizate conferinte si mese rotunde, ateliere, intalniri si sesiuni de autografe.

Deschiderea oficiala a targului va avea loc miercuri, 25 noiembrie, ora 12.00.

Accesul general al vizitatorilor in incinta targului este permis pe baza biletelor de intrare, in valoare de 4 lei, sau a abonamentelor valabile pentru intreaga perioada, in valoare de 10 lei.

Biletele de intrare si abonamentele constituie totodata si suportul pentru Tombola GAUDEAMUS, avand ca mare premiu un autoturism Dacia Sandero.

Elevii, studentii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori si jurnalistii au acces gratuit, pe baza documentelor specifice.

Programul de vizitare este urmatorul: miercuri – vineri, intre orele 11.00 si 20.00, sambata, intre orele 10.00 si 20.00 si duminica, intre orele 10.00 si 16.00

 

 

 

Foto: arhiva Edipresse.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri