Targul de carte Bookland ajunge la Giurgiu

Targul de carte Bookland ajunge la Giurgiu

Caravana Bookland
Caravana Bookland prinde viteza in 2012 si vine in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Dupa ce a vizitat in 2011 marile centre culturale ale tarii, Caravana Bookland se pregateste sa lase mii de carti pe mana romanilor din intreaga tara.

Pentru nenumarate calatorii palpitante pe taramurile cartii, Caravana Bookland face popas in Giurgiu, in perioada 6-11 Martie, unde cititorii sunt asteptati timp de 6 zile la Complexul Comercial Interex sa isi satisfaca toate capriciile culturale.

Echipa Bookland ii asteapta pe toti iubitorii de carti si cultura sa descopere noutatile in materie de lectura, auditii si vizionari.

Conceptul Caravanei Bookland este unul inovator, invitand cititorii la intalniri intr-un spatiu dedicat cumparaturilor, in cele mai mari centre comerciale din tara.

De asemenea, ofera editurilor participante servicii integrate: traseu caravana, angajamente mall-uri, transport si asamblare mobilier, transport si merchandising carte, echipa vanzari, promovare media.

Povestea continua. Va asteptam!

  • 06 martie – 11 martie – GIURGIU – Galeriile Comerciale Interex
  • 13 martie – 18 martie – ALEXANDRIA – Winmarkt
  • 20 martie – 25 martie – CRAIOVA – Electroputere Shopping Center
  • 27 martie – 1 aprilie- SLATINA – Winmarkt

Asadar, targul urban de carte Bookland ii asteapta pe locuitorii orasului Giurgiu, in Complexul Interex de marti, 6 martie pana duminica, 11 martie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri