Tania Popa, plină de energie, la aniversarea zilei de naștere

La cât este de energică, Tania Popa nu-și arată, nici pe departe, vârsta. Actrița a împlinit 49 de ani, pe care i-a sărbătorit și la TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Este una dintre cele mai cunoscute actrițe de teatru și de film de la noi. Tania Popa este ca un cocktail plin de energie și voie bună. Pare că mereu e cu zâmbetul pe buze și, în orice împrejurare s-ar afla, vede partea bună. În plus, Tania Popa are și o poveste de viață demnă de un roman. Originară din Republica Moldova, Tania Popa a venit în România și și-a cunoscut soțul, cu 11 ani mai mic, într-un club. La doar o săptămână, Damian a cerut-o pe Tania de soție și de atunci, adică de acum 14 ani, ei sunt împreună. În plus, sunt părinții a doi copii, Daria și mezinul familiei, Slavic.

Prezentă în emisiunea La Măruță, de la Pro Tv, actrița a povestit puțin despre copilăria ei, în timp ce pe ecran se derulau imagini de când actrița era mică.

„La mine se vedea ce mi-au prezis ai mei, adică președinte de colhoz, aia mi-au zis c-o să fiu, un fel de lider de CAP', a spus amuzată actrița.

Tania Popa: „Sunt neschimbată'

„Nu mă mai uit demult în buletin și când ai zis vârsta am realizat că schimb prefixul la anul, că-s, cum zice mama, de-acum bătrână, mi-am trăit viața. Eu nu, eu și la 70 de ani o să intru tot dansând, dar nu știu dac-o să mai fii tu', a glumit actrița.

„Eu sunt neschimbată, exact cum am plecat acum 100 de ani, doar că mai multe riduri și mai grasă. O jumătate de am m-am chinuit să slăbesc 10 kilograme, în 3 săptămâni de vacanță am pus 8 înapoi. Chiar nu m-am schimbat, am reușit să rămân la fel. Să fiu cu zâmbetul pe buze e un defect'. Însă, recunoaște Tania Popa, are și momente de tristețe, pe care preferă însă să le trăiască în singurătate. 'Când sunt tristă nu mă vede nimeni, sunt singură.'

Pe rețelele de socializare, actrița a scris că „Anii trec, iar eu mă simt ca la 20 de ani! O fi bine?', spre deliciul celor care i-au urat la mulți ani.

Tania PopaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cum și-a propus Gina Pistol să slăbească?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete