System Professional revolutioneaza ingrijirea parului

System Professional revolutioneaza ingrijirea parului

SP a inteles aceasta tendinta si a tradus-o si in domeniul ingrijirii parului. Intr-o abordare singulara. Noi formule si servicii exclusive pentru nevoile speciale ale fiecarui client. Este pentru prima data cand un client poate experimenta in salon o experienta de ingrijire a parului cu adevarat personalizata, creata de stilist special pentru el.

Secretul din spatele personalizarii SP CARE? Cinci infuzii special gandite pentru a insoti mastile tratament SP. 5 infuzii care sa aduca cu sine beneficii suplimentare. Cu aceste 5 noi solutii concentrate, stilistul poate combina doua tratamente diferite, creand un serviciu cu adevarat personalizat pentru clienta sa. Smoothen, Hydrate, Repair, Volumize si Color Saver. Pentru par mai matasos, mai hidratat, mai sanatos, cu mai mult volum si cu o culoare mai stralucitoare. Cu alte cuvinte, rezulta 35 de solutii singulare si personalizate in functie de fiecare tip de par si de rezultatele dorite.
 

System Professional revolutioneaza ingrijirea parului Astfel, te vei bucura de o ingrijire cu adevarat dedicata/personalizata. Fara niciun fel de compromis. Parul tau va avea deopotriva volum si stralucire. Va fi reparat in profunzime si ii va fi redat aspectul matasos. Culoarea si hidratarea vor merge si ele in tandem.

Fa-i o vizita stilistului. In urma unei analize si consultatii personalizate, vei afla care sunt nevoile parului tau. Pasul urmator? Aceasta iti va spune care este combinatia castigatoare pentru tine. Tratamentul SP inceput la salon poate fi continuat acasa. Incearca solutia personalizata gandita de System Professional!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Noutati