Survivor România 2021: Zanni, primul pas spre împăcarea cu Elena Marin. Ce gest a făcut faimosul?

Pe măsură ce se apropie de final, reality-show-ul Survivor România 2021 oferă momente plăcute, unele dintre ele emoționante. Așa au stat lucrurile și în ediția din 4 iulie.

După o serie parcă interminabilă de conflicte care i-a avut ca protagoniști pe faimoșii Elena Marin și pe Zanni, acesta din urmă a făcut primul pas spre împăcare, cu o săptămână înainte de marea finală, programată pe 10 iulie.

Câștigător al jocului de recompensă din cadrul probelor individuale și declarat, astfel, campion al zilei, Zanni a fost anunțat de Dan Pavel, gazda competiției din Republica Dominicană, că va putea să se bucure de premiu alături de alți doi concurenți, la alegere.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Zanni a făcut un gest neașteptat și a ales-o pe Elena, decizie care a luat-o prin surprindere pe faimoasă. Cea de-a doua persoană a fost Albert Oprea, cel care avea să fie ulterior eliminat din competiție.

„Aleg o fată și un băiat. O aleg pe Elena pentru că vreau să-i dau un zâmbet. Vreau să o văd fericită, am avut prea multe conflicte cu ea și nu vreau să am ranchiună în suflet', și-a explicat alegerea Zanni.

Elena s-a declarat surprinsă de alegerea lui Zanni. „Sunt uimită, sunt fericită. Îi mulțumesc lui Zanni. Cred că Survivor ne învață multe lucruri aici și alegerea lui spune multe lucruri despre el. Îi mulțumesc încă o dată'.

Astfel, Zanni, Elena și Albert au mers împreună să se distreze. Cei trei supraviețuitori s-au plimbat cu ATV-urile, s-au dat cu tiroliana și au servit cina într-un restaurant situat pe plajă. Apoi, s-au relaxat într-o vilă de lux.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete