Surpriză la Antena 1. Andra și David s-au împăcat spre surprinderea tuturor

Emisiunea „Mireasa' difuzată de Antena 1 a reușit să formeze cupluri care mai de care mai frumoase. Doi dintre participanți, Andra și David Stancu s-au căsătorit anul trecut, însă au apărut câteva probleme în paradisul pe care ei și l-au creat.

Problemele apărute au condus către decizii luate la nervi, aducându-se vorba și de un eventual divorț. Cei doi au dormit separat câteva zile, iar dorul instalat i-a adus la gânduri mai bune, astfel că Andra vrea să mai acorde o șansă căsniciei, deși le mărturisise internauților că relația lor a ajuns la final.

„Bună seara, tuturor! Îmi pare rău că am ajuns să spun asta, dar asta e. Am încercat cât s-a putut, dar nu pot trage doar eu de o căsnicie, căsnicia este construită din doi, și dacă ambii nu trag pentru același scop, căsnicia se pierde.

Asta s-a întâmplat și în cazul nostru, cuplul DA, așa cum mulți ne știți, de la emisiunea Mireasa. După doar două luni și jumătate, aproape trei de la ieșirea din casa Mireasa, astăzi a luat sfârșit. Mulțumesc pentru toată susținerea și pentru toate mesajele frumoase pe care le primesc din partea voastră chiar și după ieșirea din casa Mireasa', a fost mesajul Andrei.

Contactată de cei de la impact.ro, Andra a declarat că s-au mai calmat spiritele dintre ea și soțul ei, iar planurile lor de viitor sunt din ce în ce mai mărețe.

„Am reușit să trecem, peste ceartă, amândoi. Sperăm să ne fie bine de acum încolo. Împăcarea noastră a venit de la sine. Amândoi am făcut pasul spre împăcare pentru că amândoi ne-am dorit acest lucru, nu a venit doar din partea mea sau a lui.

Visăm să devenim părinți, dar nu acum, ci peste vreo trei-patru ani. Asta pentru că acum avem salarii prea mici, nu ne permitem acest lux de a ne gândi și la copii. Pentru a avea un copil trebuie să îți permiți să îl crești', a declarat Andra pentru sursa mai sus menționată.

Fiecare dintre ei au venit la emisiunea „Mireasa' pentru a-și găsi sufletul pereche. Atât Andra, cât și David au avut în comun acest lucru potrivit propriilor lor declarații.

„Alesul vreau să fie un bărbat matur, hotărât și să știe să mă iubească și să mă aprecieze la adevărata mea valoare', spunea Andra înainte de a participa la emisiunea difuzată de Antena 1.

„Vin direct din Franța, unde am muncit în ultimii cinci ani. Am lăsat tot și am venit. Cel mai greu mi-a fost să o conving pe mama să vină. De 13 ani suntem separați. Am știut că tata este mort și ne-a fost greu. Am fost foarte dezamăgit că a plecat. L-am iertat și mi-am văzut mai departe de viață. Aș fi avut nevoie de un tată', a declarat David înainte de a o cunoaște pe Andra.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete