Surpriză în „Casa iubirii”, emisiune prezentată de Andreea Mantea. Un fost concurent de la „Survivor România” își caută iubită

„Casa iubirii', emisiunea prezentată de Andreea Mantea la Kanal D poate fi numită și „casa surprizelor'. Un nou concurent a intrat în show, acesta fiind cunoscut în urma competiției „Survivor România'.

Este vorba despre Albert Oprea. Cum a ajuns în „Casa Iubirii', concurentul care speră să-și găsească o iubită pe gustul lui, a fost asaltat cu numeroase întrebări din partea fetelor.

„Grațiela: Care a fost cea mai lungă relație a ta?
Albert: Nu am avut relații lungi, să știi.
Ștefania: Pasagere?
Albert: Nu știu dacă sunt pasagere. Cred că șapte luni.
Grațiela: Nu-ți dorești să ai ceva serios sau nu a fost să fie?
Albert: Bună întrebare.
Ștefania: Șapte luni mi se pare o relație serioasă.
Grațiela: Păi, la 25 de ani mi se pare puțin șapte luni.
Albert: Am avut un stil de viață destul de haotic, cu plecări, am fost și prin afară. Am avut un stil de viață destul de agitat și atât a durat'
, scrie kanald.ro, citat de Libertatea.

Albert Oprea, în vârstă de 25 de ani, a avut o afacere în București, însă lucrurile nu au funcționat conform așteptărilor lui și a dat faliment. În prezent, el își caută o parteneră în show-ul difuzat de Kanal D.

Fostul războinic de la „Survivor România' a fost un personaj controversat de-a lungul edițiilor. A stârnit antipatia co-echipierilor, dar a câștigat admirația oamenilor de acasă datorită temperamentului său calm și deloc conflictual.

„Când am intrat, mă credeam foarte puternic, credeam că nimic nu mă poate doborî, probabil și vârstă, dorința de afirmare. Credeam că am experimentat tot până acum, eu am lucrat și pe afară, am stat departe de familie și mă simțeam foarte pregătit pentru Survivor', declara Albert după ce a fost eliminat de la „Survivor România'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete