Superstițiile de care Doinița Oancea ține cont în fiecare an de Revelion: “Port ceva roșu și…”

Indiferent de locul în care întâmpină Anul Nou, oamenii țin cont de anumite superstiții sau respectă obiceiuri care s-au transmis din generație în generație. Doinița Oancea este o fire superstițioasă și a dezvăluit că există câteva lucruri de care ține cont în fiecare an de Revelion. 

Se spune că noaptea de Revelion este decisivă pentru anul ce urmează să înceapă, motiv pentru care oamenii încearcă să facă doar acele lucruri care să atragă norocul, belșugul și bunăstarea în caselele lor. Superstițiile legate de noaptea dintre ani diferă de la o țară la alta și chiar și de la o zonă la alta, de aceea sunt respectate cu grijă de cei care cred în ele.

Superstițiile de care Doinița Oancea ține cont în fiecare an de Revelion

Doinița Oancea, actrița pe care telespectatorii o urmăresc în serialul “Fructul oprit”, mărturisește că există câteva superstiții de care ține cont de Revelion pentru a întâmpina Anul Nou așa cum se cuvine.

“Port ceva roșu.  Banii pot fi puși și în încălțări. Să călcați pe bani tot anul, să vă meargă bine. Am o listă cu tot ce am făcut anul trecut și cu tot ce urmează să fac anul următor. Îmi notez toate realizările pe care le am avut în anul ce se încheie și scriu pe listă ce aș vrea în anul viitor”, povestește actrița într-o ediție specială a emisiunii “CulTOUR”.

Anul 2018 a început în forță pentru Doinița Oancea. Actrița a întâmpinat noul an într-un tramvai, în Istanbul, amintindu-și că toți cei prezenți au început să cânte ”Happy New Year”, având parte de un Revelion special. Cu toate că a avut parte de un an plin din punct de vedere profesional, Doinița Oancea are un regret privind înapoi la anul 2018: “Îmi propusesem să mă plimb foarte mult anul acesta,  dar nu am reușit, pentru că am muncit mult.”, a spus actrița.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Doinița Oancea.

Foto: pr, facebook

Citește și:

Cum au reușit Meghan Markle și Kate Middleton să ascundă relația tensionată pe care o au? Au părut cele mai bune prietene la slujba de Crăciun!

Care este porecla prințesei Charlotte? Kate Middleton o alintă așa de fiecare dată!

Cum arată astăzi Susan Walker, fetița adorabilă din filmul Miracolul de pe Strada 34? Transformarea este spectaculoasă!

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete