SuperStar România, a doua etapă a concursului: „Va fi mult mai dificilă”

Show-ul SuperStar România a trecut la următoarea etapă după audiții. Smiley, Moga, Carla’s Dreams și Raluka au trecut prin tot felul de emoții ascultându-i pe cei 114 concurenți care au mers mai departe în etapa recall-urilor.

A doua etapă care va începe vineri, de la 20.30 și sâmbătă, de la 20.00 va fi mult mai dură. Concurenții selectați vor fi împărțiți pe grupe în funcție de stilul muzical abordat și vor interpreta o nouă piesă care va trebui să-i convingă pe jurați că merită să ajungă cât mai departe în concurs.

„Etapa audițiilor a fost foarte tare: am cunoscut concurenți talentați rău și ne-am bucurat de cântări pline de emoție, la care sunt sigură că și cei de acasă sunt de aceeași părere cu mine. Acum se schimbă totul, va fi mult mai dur, iar fiecare alegere mult mai dificilă.

Sunt concurenți în care am avut încredere, în care încă mai cred, dar acum trebuie să îi eliminăm pe unii dintre ei. Nu este un concurs ușor, noi nu vom mai fi atât de îngăduitori. De aceea vă spun că nu ar trebui să ratați primul recall, va fi o nebunie, veți vedea niște interpretări incredibile, evoluții spectaculoase ale celor pe care îi știți deja, dar și eliminări la care nu v-ați fi așteptat. Îmi doresc tare să trăiți alături de noi și această etapă!', a declarat Raluka.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete