4 portii
Timp de pregatire: 20 min
Timp de fierbere: 2 ore 40 min
![]() |
Ingrediente:
|
Mod de preparare:
Puneti la fiert, in doi litri de apa, oasele de vaca, sparte, zarzavatul si un praf de sare. Lasati sa fiarba timp de 2 ore.
Separat, puneti uleiul la incins si adaugati faina. Faceti un sos alb, in care presarati boiaua, apoi stingeti cu supa de oase.
Lasati la fiert 30 de min, dupa care strecurati. Adaugati chimenul si mai lasati pe foc inca 5 min.
Serviti fierbinte, cu crutoane deasupra.
Pofta buna!
Supa de chimen
4 portii
Timp de pregatire: 20 min
Timp de fierbere: 2 ore 40 min
![]() |
Ingrediente:
|
Mod de preparare:
Separat, puneti uleiul la incins si adaugati faina. Faceti un sos alb, in care presarati boiaua, apoi stingeti cu supa de oase.
Lasati la fiert 30 de min, dupa care strecurati. Adaugati chimenul si mai lasati pe foc inca 5 min.
Serviti fierbinte, cu crutoane deasupra.
Pofta buna!