4 porții, 227 calorii per porție, 5 g grăsimi, 39 g carbohidrați
5 fire ceapă verde
100 g carne tocată de pui
100 g carne tocată de porc
2 căței de usturoi, tocat
1 lingură sos de stridii – opțional
3 lingurițe oțet de mere
20 mini wonton – foi speciale de la magazinele asiatice – poți înlocui cu crutoane și susan pentru presărat supa
125 g tăieței de orez
1,5 litri supă limpede de pui
1 lingură ulei de susan
½ anason stea
Un praf de piper alb
½ -1 lingură sos de soia
200 g pak choi – salată chinezească, tocată
1 Toacă mărunt 2 fire ceapă verde și combină cu carnea tocată de pui, porc, usturoi, sosul de stridii și jumătate din oțetul de mere. Modelează 20 biluțe și dă la rece 20 min.
2 Împachetează fiecare biluță într-o foaie wonton și fixează marginile unse cu apă prin presare.
3 Fierbe tăiețeii, trece-i apoi sub jet de apă rece și lasă deoparte. Într-un vas larg pune la fiert supa de pui cu restul de oțet , uleiul de susan, anasonul, ardeiul și sosul de soia. Micșoreasză flacăra și adaugă pachețelele wonton, fierbe până când se pătrund, apoi adaugă pak choi, tăiețeii și ceapa verde rămasă, tocată.