Sunt căsătoriți, dar Cleopatra Stratan nu a devenit doamna Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit și au avut parte de o nuntă ca în basme. Cu toate acestea, Cleopatra Stratan a luat o decizie surpinzătoare.

Fiica lui Pavel Stratan și actualul soț au fost prieteni și ulterior, și-au dat seama că nutresc altfel de sentimente unul pentru celălalt. O perioadă de timp, cei doi au avut o relație la distanță, Cleopatra fiind ocupată cu terminarea studiilor liceale.

La începutul acestei veri, cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună la București, iar pe 14 august au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă. Toate momentele frumoase de la ceremonie au fost împărtășite cu fanii lor pe rețelele de socializare.

Recent, Cleopatra Stratan a organizat o sesiune de „Q&A' (întrebări și răspunsuri) pentru a le oferi șansa internauților să afle cât mai multe detalii despre ea. Una dintre întrebările venite de la un fan a fost referitoare la nume.

De ce nu ți-ai pus numele pe Instagram Sanda Cleopatra?', a fost întrebarea adresată soției lui Edward Sanda.

Deschisă și sinceră, frumoasa moldoveancă le-a răspuns fără ezitare.

„Pentru că nu mi-am schimbat numele', a dezvăluit Cleopatra Stratan.

Frumoasa cântăreață nu este singura vedetă din România care a optat să-și păstreze numele de fată. Unele dintre acestea aleg această variantă pentru a nu deruta publicul, având în vedere că au devenit celebre cu numele de dinainte de căsătorie.

În ziua în care s-au căsătorit civil, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o piesă care spune povestea lor de dragoste așa cum a început. Melodia se bucură de un succes impresionant, ei dezvăluind că mulți tineri care urmează să-și unească destinele i-au avut pe ei ca exemplu. Mai mult decât atât, piesa este perfectă pentru primul dans al mirilor.

„Publicul a rezonat foarte frumos cu piesa și am primit foarte multe comentarii referitor la faptul că vor și își doresc ca cei care urmează să se căsătorească să folosească piesa la dansul mirilor.

Piesa este despre noi din prima până în ultima secundă. Am compus despre noi, am lansat-o pentru asta, iar videoclipul redă fix povestea noastră. Așa cum ne-am întâlnit: prima dată la studio, cum tata stă în spate și se uită la noi', au mărturisit tinerii căsătoriți într-o emisiune radio.

Foto: Instagram

Citește și Destinația de vis unde își vor petrece luna de miere Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete