Summer Well 2017 vine cu mega-surprize de la Orange

Summer Well 2017 vine cu mega-surprize de la Orange

În perioada 11-13 august, pe Domeniul Știrbey din Buftea se desfășoară cea de-a șaptea ediție a festivalului Summer Well, unul dintre cele mai importante evenimente de muzică alternativă de la noi din țară.

Pe scena de la Summer Well vor urca trupele: Interpol, Editors, Birdy, Glass Animals, Metronomy, The Kills, Nothing But Thieves, Honne, Oh Wonder, Roosevelt End Show și The Bloody Beetroots.

Orange, principalul sponsor, le-a pregătit participanților câteva mega-surprize.

summer well 2017

  • Internet gratuit ca să imortalizați și să share-uiți cele mai frumoase momente din cele 3 zile de festival. Experiențele unice se cer împărtășite cu cei dragi.

summer well 2017

  • Câteva zone Orange în care vă puteți relaxa și vă puteți bucura de experiențe inedite: veți putea afla lucruri interesante despre accesorii de ultimă generație, dar și despre locuințe inteligente sau despre mașini inteligente. Nu vor lipsi concursurile distractive, iar în zona piscinei vă veți putea distra făcându-vă cele mai inedite modele de tatuaje temporare.

De menționat și inițiativa Digitalia, prin care Fundația Orange vă invită la pedalat într-un scop umanitar, acela de a susține educația digitală din mediul rural. Fiecare kilometru pedalat înseamnă 10 euro donați de Orange în conturile a 30 de școli gimnaziale din mediul rural. Elevii și profeorii din aceste școli vor beneficia, grație sprijinului Orange, de 810 tablete și 144 materiale de curs digital.

summer well 2017

  • Micuții voștri vă vor însoți la Summer Well? Și pentru ei, Orange a pregătit surprize. Le găsiți în zona Junior Orange. Aceștia vor avea ocazia de a cânta pe scena amplasată lângă locul de joacă alături de starurile rock Millidge și Doig, cu care, de altfel, se vor și putea poza. În plus, cei mici vor putea participa la concursuri de Fidget Spinners și vor putea testa jocuri și aplicații.

summer well 2017

  • În zona Orange TV Go, veți beneficia de o experiență de cinema unică, cu proiecții selectate special pentru Summer Well 2017. Iar dacă din orice motiv pierzi vreun film pe care ți-ai fi dorit să-l vezi, îl poți viziona prin aplicația Orange TV Go, pe telefon sau tabletă.

summer well 2017

  • Ce-ați zice de o experiență care să vă taie realmente răsuflarea? Priviți Summer Well 2017 din balon și bucurați-vă de apusul de soare.

Relaxare, experiențe inedite și fapte bune – cam așa ar putea fi rezumat festivalul Summer Well de anul acesta. Nu vă planificați altceva pentru perioada 11-13 august. Profitați de vremea frumoasă și bucurați-vă ochii și sufletele cu peisajul superb oferit de Domeniul Știrbey.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse