Suma incredibil de mică pe care un concurent de la Survivor România o primește

Survivor România este concursul ce testează limitele celor care ajung în Republica Dominicană. Concurenții negociază contractele la sânge cu organizatorii competiției, însă nu toți au parte de aceeași remunerație, iar diferențele sunt colosale.

Potrivit click.ro, pentru o săptămână de stat în Republica Dominicană, onorariile plătite celor din echipa Faimoșilor sunt colosale. Astfel, cel care și-a negociat extrem de bine contractul a fost nimeni altul decât Jador. Acesta încasează 4.500 de euro în urma participării lui la emisiunea difuzată de Kanal D.

O altă concurentă care a făcut parte din echipa Faimoșilor și a câștigat 2.500 de euro pentru o săptămână de stat în competiție a fost Alexandra Stan. Culiță Sterp, Costi Ioniță și Cătălin Moroșanu ar încasa sume între 1.500 și 3.000 de euro.

Cel care nu a reușit să obțină o sumă mai mare este Zannidache, alintat de prieteni Zanni. Protejatul lui Alex Velea este un tânăr cântăreț aflat la începuturile carierei sale și potrivit unor zvonuri acesta ar încasa doar 1.000 de euro pe săptămână.

Dacă financiar nu ar câștiga la fel ca ceilalți colegi din echipă, Zanni are stipulat în contract o clauză specială pe care postul de televiziune Kanal D este obligat să o respecte.

Zanni are pe lateralele capului tatuaje, iar pentru a rămâne mereu la vedere, el trebuie să se radă. Motiv pentru care cântărețul ar fi cerut în contract să i se permită acest lucru pe timpul șederii lui în competiție, în timp ce ceilalți concurenți nu au voie să se tundă sau să se bărbierească. Singura excepție de la această regulă se face pentru fete care primesc o lamă de unică folosință pentru a se epila.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete