Sudocrem – ingrijeste si previne iritatiile de scutec

Cauzele aparitiei iritatiilor de scutec sunt diverse, contactul prelungit al scutecului murdar cu pielea bebelusului sau interactiunea urinei cu fecalele de interactiunea urinei pot determina iritatea pielii in zona scutecului. De aceea, este foarte importanta prevenirea aparitiei iritatiilor de scutec, recomandandu-se mamicilor:

-Sa lase funduletul bebelusului descoperit cat de des posibil.
-Sa schimbe scutecul frecvent, astfel incat pielea sensibila a copilului sa nu aiba contact prelungit cu scutecul murdar.
-La fiecare schimbare a scutecului, zona trebuie curatata foarte bine, indepartand toate resturile de urina si fecale.
-Sa utilizeze un produs special destinat ingrijirii si prevenirii iritatiilor de scutec la fiecare schimbare a scutecului, pe pielea curata si uscata.

Datorita ingredientelor active pe care le contine, crema hipoalergenica Sudocrem® ingrijeste eficient iritatiile de scutec, calmeaza senzatia de disconfort si stimuleaza procesul de regenerare a pielii. Sigur si bine tolerat de pielea sensibila a bebelusilor, Sudocrem® are o baza impermeabila care formeaza o bariera protectoare, impiedicand agentii iritanti, precum urina si fecalele, sa intre in contact cu pielea.

Utilizat la fiecare schimbare a scutecului, Sudocrem® previne aparitia recidivelor. Pentru rezultate optime, este foarte importanta aplicarea corecta a produsului Sudocrem® pe suprafata pielii, intr-un film subtire, translucid, evitand aplicarea unei cantitati excesive de produs.

Disponibil in farmacii. 60 g, 125 g, 250 g

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din