Știai că Natalie Portman este, de fapt,…? Lucruri mai puțin cunoscute despre actriță

Natalie Portman

Natalie Portman este una dintre cele mai frumoase și deștepte actrițe de la Hollywood. Însă există câteva detalii din biografia ei care o fac și mai interesantă în ochii publicului.

Primul dintre acestea este faptul că Natalie Portman, deși are cetățenie americană și vorbește limba engleza fără cusur, s-a născut la Ierusalim.

Este de origine israeliană (și poloneză) și vorbește fluent limba nativă. Numele ei de botez a fost Neta-Lee Hershlag, dar a fost schimbat când a început actoria. Și apropo de limbi străine, pe lângă engleză și ebraică, Natalie vorbește cursiv și engleza, franceza, spaniola și japoneza.

Absolventă de Harvard. O diplomă de Harvard nu se obține ușor, însă iată că talentata actriță a absolvit prestigioasa universitate, cu o diplomă în Psihologie. De altfel, are un IQ foarte ridicat, 140, cifră care arată că persoana respectivă are o inteligență mult peste medie.

Dansatoare de balet. A făcut încă de la vârsta de patru ani cursuri de balet, o posibilă explicație pentru silueta elegantă și grațioasă. Ca să nu mai punem la socoteală că, peste ani, avea să joace unul dintre cele mai importante rolurile din cariera ei, cel de balerină din filmul „Black Swan', de acum 11 ani.

Vegană. Natalie Portman este o mare susținătoare a drepturilor animalelor. De aceea, refuză, pe lângă alimentele de origine animală, să poarte haine din piele naturală sau cu pene. A renunțat să mai mănânce carne la vârsta de 8 ani, iar la 30 de ani a renunțat și la lactate, devenind astfel vegană.

Mama a doi copii. Natalie Portman și-a întâlnit soțul pe platourile de filmare ale producției „Black Swan'. Acesta este dansatorul și coregraful Benjamin Millepied. Împreună au doi copii, Aleph, de 10 ani, și Amalia, de 4 ani.

Citește și: Malala, ce destin uimitor!

Foto: Shutterstock

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete