Steliana Sima a fost operată din cauza pantofilor cu toc

Steliana Sima, îndrăgita cântăreață de muzică populară, a ajuns pe mâna medicilor. Aceasta a fost operată din cauza pantofilor cu toc.

Artista acuza dureri mari la picioare, iar medicii au fost nevoiți să o supună unei intervenții chirurgicale.

Steliana Sima a fost operată din cauza pantofilor cu toc

Steliana Sima a ajuns la cuțit, iar medicii i-au tăiat osul de la picior care îi făcea probleme.

Îndrăgita artistă a intrat în direct prin telefon în cadrul emisiunii “Răi da buni” de la Antena Stars, unde a vorbit despre intervenţia chirurgicală la care a fost supusă în urmă cu câteva zile:

“Am trecut noi prin altele mai grele. Spitalul oricum n-o să îl spun. Sunt undeva în provincie. Am venit după doctorul care m-a operat. Domnul doctor este preot, este cadru unversitar. Datorită faptului că, mai ales noi femeile, stăm foarte mult pe tocuri, au fost ceva probleme, se ondulaseră degetele. Efectiv mă durea. Eu mergeam la evenimente, chiar şi la filmări, mă retrăgeam, mă descălţam ca să stau cât mai mult desculţă. A fost un chin. Cei care mă cunoşteau spuneau că se şi vedea. Chiar mă dureau! Nu am putut să fac la amândouă picioarele. Va trebui să mă întorc la anul pe vremea aceasta. Am început cu dreptul. Având în vedere că poimâine nu se lucrează, o să îmi facă mâine externarea, dar trei săptămâni voi sta la Înaltpreasfințitul Teodosie, unde va veni domnul doctorul”, a mărturisit Steliana Sima în cadrul emisiunii “Răi da buni”.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete