Stela Bizdu, mămică pentru a doua oară. Cum arată fetița frumoasei influencerițe?

Stela Bizdu, mămică pentru a doua oară. Cum arată fetița frumoasei influencerițe?

Frumoasa influenceriță Stela Bizdu a devenit pentru a doua oară mămică! Ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care o va chema Maria.

În culmea fericirii, Stela a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare unde a postat prima fotografie din spital, în care ea apare ținând-o pe micuța ei la piept. Vedetaba ținut să precizeze că este cea mai fericită mămică din lume și că nu poate exprima în cuvinte sentimentul pe care îl trăiește în aceste zile.

„Dragii mei, Ea este MARIA și s-a născut pe 10 Mai (n.n. – ieri) la ora 9:40💗💗💗. Nu se poate descrie în cuvinte sentimentul pe care îl am in aceste momente. Am plâns și am râs în același timp… Amândouă suntem bine și abia așteptăm să plecăm acasă la tati și la frățiorul mai mare, Ianis.Vă pupam cu drag!😘', a fost mesajul postat de Stela Bizdu pe contul personal de Instagram.

Stela Bizdu

Stela Bizdu a devenit cunoscută ca urmare a unui accident cumplit suferit la vârsta de 35 de ani, în urma căruia a rămas fără un picior. De atunci, ea poartă o proteză, iar viața sa a devenit una normală, în ciuda faptului că a fost o perioadă destul de îndelungată în care s-a descurcat foarte greu.

Acum, frumoasa influenceriță abia așteaptă să meargă acasă, unde ea și fetița ei sunt așteptate de soțul ei și de fiul lor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete