Ștefania, iubita lui Speak, dezvăluiri inedite despre sănătatea sa psihică: „Voiam să stau singură și…”

Speak și iubita lui, Ștefania, se află în prezent izolați într-un hotel din Bali din cauza rezultatelor pozitive SARS-COV-2. Cei doi încearcă să își umple timpul petrecut acolo cum pot, mai ales că au parte de condiții deloc favorabile.

Ștefania este o prezență extrem de activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care ori de câte ori are ocazia răspunde întrebărilor primite din partea fanilor. Recent, aceasta a fost întrebată de un internaut dacă a suferit vreodată de depresie.

Iubita lui Speak nu a ezitat și a dezvăluit pentru prima dată că a trecut prin această boală greu de gestionat în urmă cu câțiva ani. A reușit să o învingă singură, setându-și câteva obiective și reorganizându-și viața.

„Da, am fost, o singură dată, acum mulți ani, nu voiam să văd sau să aud pe nimeni, voiam să stau singură și să mă țin ocupată cu ORICE, vorbeam doar cu părinții mei. Mă obligam să dorm, atunci când nu-mi mai rămânea nimic de făcut, să treacă zilele cât mai repede, să ies din starea în care mă aflam.

Am ieșit singură din perioada aia, m-am motivat singură, mi-am proiectat dorințe, mi-am proiectat țeluri, mi-am dat un restart. Mi-am ținut mintea ocupată, să nu mă gândesc la nimic ce ar putea să mă întristeze, nu aveam poftă de mâncare, însă nu trecea zi fără să nu mănânc ceva obligat forțat, ușor, ușor mi-am revenit și după acel episodam încercat în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu am mai lăsat un astfel de episod să mă acapareze', a declarat Cristina Ștefania în mediul online, potrivit Wowbiz.

Speak și Ștefania sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Cei doi sunt împreună de aproximativ cinci ani, iar în vara anului 2019 s-au logodit. Cântărețul a cerut-o în căsătorie în timpul sezonului trei al emisiunii Asia Express.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete