Ștefan Stan, tătic pentru a doua oară!

Cântărețul Ștefan Stan și soția lui, Simona, sunt părinții unei fetițe simpatice, Elif. De curând, ei au anunțat că Simona este din nou însărcinată, în 4 luni.

În urma unor teste genetice, cei doi au aflat că vor avea încă o fetiță, pentru care au și ales numele. Fetița se va chema Mira Maria și va fi surioara mai mică pentru Elif. Între cele două va fi o diferență de 1 an și 3 luni.

„Să fim sănătoși, să muncim, să putem să ne dezvoltăm și să le creăm o educație și o lume bună și frumoasă, asta e cel mai important', a declarat Ștefan Stan în cadrul emisiunii Teo Show. „N-a fost nimic întâmplător, noi ne-am dorit lucrul ăsta', a completat artistul.

În ceea ce o privește pe mămică, Simona a declarat că sarcinile nu diferă foarte mult. „În cazul acesteia, mi-a fost rău de 3-4 ori, cu Elif n-am avut probleme. Mănânc aceleași mâncăruri, am aceleași pofte'.

Întrebată ce ar schimba cu al doilea copil, mama a răspuns că ar schimba „faptul că aș vrea să doarmă în pătuțul ei. Momentan Elif doarme cu mine și mi-e greu'.

Simona și Ștefan, persoane discrete

În ceea ce privește diferența mică de vârstă dintre surori, Simona a precizat: „eu mi-am dorit să fie copiii apropiați ca vârstă, să crească împreună, dar și pentru că acum am răbdare, tot pierd nopțile, se întâmplă lucruri. Nu știu cât o să înțeleagă Elif, pentru că e diferența mică și mă gândesc că se vor apropia mai mult.'

Simona și Ștefan s-au căsătorit în 2019, după o relație de 4 ani. Diferența de vârstă dintre ei de 22 de ani se pare că nu i-a incomodat pe cei doi. Discreți în legătură cu viața personală, cei doi au avut parte de o cununie civilă intimă și au continuat să mizeze pe discreție. Apariția micuței în cadrul emisiunii Teo Show este prima în care spectatorii au putut-o vedea pe Elif. Cei doi vor să o afișeze cât mai puțin în spațiul public.

Citește și: Oana Lis, o femeie independentă financiar

Foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete