Ștefan Stan, adevărul despre fostele sale iubite! În ce relații a rămas cu Andreea Mantea după despărțire

Stefan StanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ștefan Stan a devenit cunoscut după ce a câștigat primul sezon al emisiunii „Vocea României', de la Pro TV. Cântărețul a avut o relație cu Andreea Mantea, care a fost îndelung mediatizată și comentată, de-a lungul timpului.

În ultimii ani, presa a speculat că Andreea Mantea și Ștefan Stan au mai păstrat legătura după ce s-au despărțit. Realitatea este, însă cu totul alta.

Ștefan Stan, adevărul despre fostele sale iubite!

În cadrul unui interviu, Ștefan Stan a mărturisit că nu mai are nicio treabă cu fostele sale iubite, însă a rămas în relații bune cu ele. Cu toate acestea, artistul nu a vrut să spună dacă în prezent are pe cineva în viața lui.

„Viața mea particulară și personală este bine să nu o expun. Dacă am sau nu am pe cineva, este treaba mea. (…) Îmi schimb numărul de telefon o dată la 6 luni sau un an. (…) Am rămas în relații bune cu fostele mele iubite. Nu au fost foarte multe. Eu nu trimit mesaje, eu sun de zilele de naștere sau de sărbători.

Fostele mele sunt în trecut, ce nu a funcționat în trecut, nu are cum să mai funcționeze. Se întâmplă să mai fiu nevoit să colaborez în televiziune cu fostele mele, dar suntem profesioniști și doar ne facem treaba la TV,' a spus cu sinceritate Ștefan Stan, pentru libertatea.ro.

Urmărește declarațiile lui în materialul video de mai jos:

Foto: Captură Video, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Mantea, suspectă de cancer. Bruneta a făcut dezvăluiri terifiante: „Era un cancer foarte agresiv'

Ingredientul secret care a ajutat-o pe Andreea Mantea să slăbească după naștere: „Am ajuns la 53 de kg, văzând cu ochii!'

Andreea Mantea iubește din nou: „Da, există cineva în viața mea!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete