Ștefan Bănică, declarații emoționante despre familie

Aparițiile lui Ștefan Bănică, în calitate de invitat într-o emisiune, sunt rare. Cel mai recent context în care Ștefan Bănică a vorbit despre percepția lui asupra vieții și asupra discreției pe plan personal a fost în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu'.

Actorul, cântărețul, juratul, soțul, fiul, tatăl – despre fiecare dintre aceste titulaturi a povestit Ștefan Bănică, însă remarcile legate de familiei au fost cele mai emoționante.

Provocat să vorbească despre tatăl său celebru și mama care îi este mereu alături, Ștefan Bănică a recunoscut:

Eu fac tot ce ține de mine pentru a-i ține memoria vie pentru generațiile care urmează. Asta-i treaba mea vizavi de tata și nu neapărat ca fiu, ci ca coleg, pentru că merită cu prisosință'.

În ceea ce o privește pe mama sa, „mama este sprijinul din umbră, pentru cei care mă priviți din afară. Pentru mine a fost sprijinul principal. Dragostea mea vizavi de mama nu trebuie s-o demonstrez nimănui. Intimitatea mea vizavi de familia mea sau lucrurile extrem de personale pentru mine, care sunt ținute într-un fel în cutia lor. Sunt sursa mea de energie unică. Dacă simt nevoia să le împart, le împart, dacă vrei să mi le smulgi, n-ai să reușești.'

Ștefan Bănică: „Trebuie să vezi partea plină a paharului'

Extrem de discret cu viața lui personală, Ștefan Bănică a povestit totuși despre relația pe care o are cu mezinul familiei, Alexandru. „Am învățat că dacă e să cazi într-o depresie, nu te ajută la nimic. Trebuie să existe o parte plină a paharului. Care-i aia? La mine a fost faptul că am stat cu cel mic, cu Alexandru, timp pe care cu ceilalți doi, cu Violeta și cu Ștefan, n-aveam cum. Mă-ntrebam, când aș fi stat eu, cine-mi dă înapoi anii pe care nu i-am petrecut cum aș fi vrut… Ștefan are 20 de ani, Violeta are 14 ani. Cu ăsta mic am stat doi ani și jumătate și este cel mai mare câștig. Dacă n-ar fi venit pandemia asta n-aș fi atât de bogat pe cât m-a îmbogățit acest copil: să ne jucăm, să cântăm împreună, să mergem să ne plimbăm, să vorbim în mașină. Am pierdut niște concerte, am pierdut niște spectacole, niște bani, dar dacă m-ai pune să dau timpul înapoi, nu cred că aș face nicio schimbare din ultimii ăștia doi ani.'

Ștefan BănicăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Ce operații are Oana Zăvoranu la 48 de ani?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete